| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
A czy ja moge zostać moderatorem?
Autor Wiadomość
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 10 Cze, 2003 07:04   A czy ja moge zostać moderatorem? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo bym chciała zostać moderatorem forum "Moda".
Czy mam taką możliwość?
Proszę o szybką odpowiedź...
Lilly

Numer Gadu-Gadu
3571565
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 10 Cze, 2003 13:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem, to poprostu musisz się udzielać na forum, pomagać innym, dużo i ciekawie pisać, wtedy będziesz miała szansę na zostanie moderatorem, narazie jeśli napisałaś tylko 10 postów, to masz na to małe szanse.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 19:01   moderator Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Koral ma częsciowo racje. Połaź po forum i poszukaj już pisaliśmy o tym dośc dużo. Moderatorem może zostać każdy kto tylko ma na to chote. Tylko oczywiście musi dużo pisać i systematycznie odpowiadać na pytania
p.s zapraszam na forum MODA, URODA, WYGLĄD Smile
p.s (2) W tej chwli ja jestem moderatorem forum moda ale moderatorów może być kilku. Ja jestem za twoim wejściem- razem będzie nam łatwiej odpowiadać na pytani itp. Smile Pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
730730
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 20:16   Re: moderator Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
.... moderatorów może być kilku. Ja jestem za twoim wejściem- razem będzie nam łatwiej odpowiadać na pytani itp. Smile Pozdrawiam!

I to mi się podoba.
W końcu nie zawsze wszystko się wie i nie zawsze jest czas siedzieć na forum. A moderatorzy wcale nie muszą mieć takiego samego zdania. No i co dwie głowy to jedna Laughing

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lip, 2003 16:15   

wkońcu została moderatorem ale przykro mi gościowa ze mną
Powrót do góry
Karolina Załęgowska
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 10 Sie, 2003 12:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też chcę być Moderatorem ale jak zostaniesz to co ci to da? Moderator to nie najważniejsza pozycja.Jak się ma jedną gwiazdkę i jest się debiutantem,a np. Weronika jest aktywistą to robi to samo nie? Ważne aby być mądrym i pisać sęsowne posty nie jakieś byle jakie, żeby tylko mieć trzy czy więcej gwiazdek ale żeby pomuc innymm. Prawda?
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 10 Sie, 2003 13:37   

Przepraszam Karolinko ale ja uważam że taka osoba co chce być Moderatorem powinna przynajmniej 1 miesiąc być z nami
Powrót do góry
Karolina Załęgowska
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 10 Sie, 2003 19:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiedzialam
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 10 Sie, 2003 21:13   

Nie mówi w imienu \ToJi tylko ja osobiście tak uważam
Powrót do góry
Karolina Załęgowska
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej a try możesz zostać moderatorem?
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 09:14   

Wiesz ty wszystkiego nie wiesz co sie tutaj wydażyło ale myśle że będe mogła zostać moderatoem
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika byla moderatorem, ale ten przywilej zostal jej zabrany z pewnych powodow. Teraz bedzie musiala sobie ciezko popracowac zeby go odzyskac.
Niestety skonczylo sie rozdawanie moderatorow komu tylko popadnie. Dokonalismy paru zlych wyborow, i niestety wyszly takie sytuacje jakie wyszly... Paru osoba trzeba bylo zabrac.
Lilly jesli bedziesz czesto pisac na forum, twoje posty beda madre, i beda wnosic cos na forum, napewno zostaniesz moderatorem jakiegos dzialu. Ale na to trzeba sobie zapracowac. Nie tylko zdobyc zaufanie uzytkownikow forum, ale tez jego administracji. Nie ma natomiast czego takiego jak minimalny czy maksymalny czas w ktorym dostaniesz moderatora.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 13:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki postowi Nemei coś mi przyszło do głowy. Tych wyborów dokonałam niestety ja. I zastanawiam się czy nie byłoby dobrze żeby ludzie głosowali czy akceptują kadnytata na moderatora. Albo przyznawać tą funkcję po akceptacji Nemei i dega (jeśli się zgodzą). Przyznanie pierwszej osobie, która mnie poprosiła, funkcji moderatora było błędem. Trudno było później odmówić innym. Nie chciałam dzielić ludzi na tych co mogą i nie mogą. To było trochę(?) na zasadzie Chcesz? - To masz! Ci którzy są już moderatorami to zostaną. Nie można już teraz odbierać tego co się dało. Ale następni... Chyba czas na zmiany!
Za chwilę zrobi się więcej moderatorów niż użytkowników Wink

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Odpowiedz do tematu