nikt nie tlumaczy co to "pilka chinska" wiec ja powiem, choc nie jestem pewna, jesli powiem zle prosze o sprostowanie. Pilka chinska polega na tym, ze hmmm jakby to powiedziec siadamy na matach (najczesciej gra sie w nia na matach) i podnosimy tylek na rekach i na nogach tak jakby brzuchem do gory i gra sie taka malutka pileczka, znaczy kopie sie i trzeba trafic do bramki, bramkarz stoi na kolanach, hmmm no chyba powiedzialam wszystko (sorry za literowki)
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
KOCHAM: ---->siatkówkę<----
LUBIE: koszykówke, pływanie, jazdę konną, piłke nożną(oglądać brdziej, ale czasami z rodzinką można popykać)
N I E N A W I D Z E: tanisa stołowego[bleee], hokeja
ρ Φ z δ r Φ
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
nikt nie tlumaczy co to "pilka chinska" wiec ja powiem, choc nie jestem pewna, jesli powiem zle prosze o sprostowanie. Pilka chinska polega na tym, ze hmmm jakby to powiedziec siadamy na matach (najczesciej gra sie w nia na matach) i podnosimy tylek na rekach i na nogach tak jakby brzuchem do gory i gra sie taka malutka pileczka, znaczy kopie sie i trzeba trafic do bramki, bramkarz stoi na kolanach, hmmm no chyba powiedzialam wszystko (sorry za literowki)
No no szalona dobrze kombinujesz ostatnio częscto w to gramy w szkółce NIECIERPĘ TEGO!!!
Potem przez 2 dni boi mnie tyłek i nadgarstki:/
A jabardziej lubię:
Koszykówka
Tenis ziemny
Pływanie
Łyżwiarstwo
Siatkówka
Ja lubię jak chyba wiekszość męskiej populacji... popatrzeć na piłkę kopaną! Nic tak nie podnosi adrenaliny (nawet bardziej niż skoki Małysza) ten stres, te twarze kibiców, zrezygnowanych piłkarzy, piękne symulowane faule na murawie. To jeden taki sport w takim rodzaju.
Sport, sport... Nie uprawiam żadnego to skąd mam wiedzieć? Czasem bieganie jak np. przed kimś uciekam. Tak to tylko kompcio. i nie mówcie że mam objawy uzależnienia. Siedzę w tym po uszy. I nie wygląda na to abym w najbliższej przyszłości miał z tego wyjść.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Sport, sport... Nie uprawiam żadnego to skąd mam wiedzieć? Czasem bieganie jak np. przed kimś uciekam. Tak to tylko kompcio. i nie mówcie że mam objawy uzależnienia. Siedzę w tym po uszy. I nie wygląda na to abym w najbliższej przyszłości miał z tego wyjść.
Współczuje...
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...