| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zagadac dziewczyne.itp
Autor Wiadomość
Bestia Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 09:20   Jak zagadac dziewczyne.itp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiec "spotkałem"(zobaczyłem) dziewczyne, która mi sie bardzo spodobala,myślałem ze sie odkocham bo tak zawsze jest w mojej sytuacji,ale jakos do dzisiaj to sie nie stalo.Dowiedzialem sie ze ona mieszka niedaleko mnie, nawet ja widziałem. No zaden z kumpli jej nie zna, wiec musze sam ja poznac, i oto chodzi ze ja nie wygladam jak ksiąze z bajki, a ona mi sie bardzo podoba, no i chciałbym do niej podejsc i ja zagadac ,tylko jak?? mam takiego cykora ze poprostu mnie wyśmieje, a chciałbym zeby mnie pokochała za to jaki jestem a nie jak wygladam....Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 09:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm....Jest od Ciebie starsza, czy młodsza, czy w miarę, w tym samym wieku ? Bo to też ma znaczenie Wink Nie wiem, na twoim miejscu dowiedziałabym się o niej jak najwięcej rzeczy, czyli jak ma na imie itp. aby zdobyć jej numer GG [ o ile ma neta ] I przez GG jakoś do niej zagadać Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Bestia Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 10:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jest raczej w moim wieku na 14-15 lat wyglada, na starsza napewno nie.GG raczej jej nie zodobede....
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poprostu podejdz:Cześć jeste....Mieszkam tu nie daleko.A ty jak sie nazywasz? No i taak wejdź w rozmowę z nia ile ma lat do której klasy chodzi i tak stopniowo sie z nią zaprzyjaźniaj! Spotykajcie sie pod blokiem i bądźcie takimi qumpelami!

Numer Gadu-Gadu
7060479
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to jesli nie bedziesz nawet w stanie, zeby zdobyc jej nr gg, to raczej nie pozostaje ci nic innego, jak zagadac do niej na zywo w cztery oczy.

Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 10:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Działaj działaj Smile
Przełam strach wiem ze to sie tylko tak mowi Smile

Spróbuj sobie pwoiedzieć
"Jesli nie srobie teraz to juz nigdy" ... i do przodu Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 17:59   

jezeli chodzicie do tej samej szkoly;jezeli ktos sie z nia bedzie rozpychał [chlopak raczej] to 'uratuj' biggrin ją,albo podejdź do niej i zagadaj..np hej jak masz na imie..albo w tloku spytaj sie ktora godzina [jak ma zegarek] a potem a jak masz na imie etc etc jaka masz lekcje potem i wogule :] czasem trza zaryzykowac zeby cos osiagnac :]
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mozesz podejsc w tzw beaggach jesli nosisz bluzie z kapturem bez napisu najlepiej bo to wiesniacko jak mawia sie nowoczesnie i pwoiedziec do niej " Heyy Yoo spoko laska jestes taka ziomalska skoczymy na chate i zrobimy prywatee " Yy nyuu :>

A na serio ... to przeciez sa miliony tamtów Smile
pogoda
szkola

Zdobadz jej nr tel gg tak bedzie latwiej Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Eithne Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 24 Kwi, 2005 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze jezeli będziesz chciał z nią nawiązać rozmowę to nie próbuj zgrywac jakiegos wielkiego niewiadomokogo Wink Poprostu bądź sobą i bądź naturalny. Podczas rozmowy staraj się zaglądać (nie gapic się) w oczy. Może wtedy będzie łatwiej...
Naturalność jest bardzo ważną cechą

Nil desperandum
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5232984
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 09:46   

cholere może to nie do końca na temat ale w tejd ziedzinie...a niestety odpowiednie tematy sa juz (za stare) więc wyskoczy mi mróweczka czy inna ajeczka ze bawie sie w archeologa ale to co zamieszcze nie może ujść płazem i bez wiedzy, tak sie moi kochani podrywa dziewczyny biggrin :

http://www.album.astral.pl/album/fotos/408/70/603/12.jpeg
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 11:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh dobre dobre Smile
czego to tu ludzie nie wymyslla.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

juz to kiedys widzialam.. i zastanawia mnie czy to taki zbieg okolicznosci czy autor pisal tak aby od razu to mialo ukryte znaczenie Smile
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli zobaczysz, że ona wychodzi z domu nakładaj buty i też wyjdź !
Weź pieska czy co tam masz(zwierzęta rozczulają) i idź tą samą drogą co dziewczyna.
Kiedy będziesz koło niej przechodził zacznij uspokajać psa mówić ,, Nie... Nie skacz na taką fajną dziewczynę" (jeśli jeteś barzdo nieśmiały pomiń słowo ,,fajną").
No i zobacz co będzie =]
Powoedzenia!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Bamboocha Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podejdz do niej przedstaw sie i ona wtedy sie tez przedstawi.....
to proste, jak poznales wszystkich twoich znajomych Question
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8284496
Francesca Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ona ma psa? Bo jeżeli ma i wychodzi z nim na spacery, możesz podejść i zagadać o niego, jaka rasa, wiek, imię... A potem powiedzieć "Ładny, ale nie tak, jak właścicielka". A może Ty też masz psa? Zawsze możesz zaproponowac wspólne spacery Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9420406
Odpowiedz do tematu