Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 20:52
Nikita napisał/a:
To by dopiero była offtopiarnia
Już sobie wyobrażam :
Franiu, usunelam twoj post w dziale ' Psy i koty '
Stasiu, ależ dlaczego ?! Oż ty !
Hah...
Jestem na NIE Za dużo roboty A po za tym ludzie mogli by specjalnie usuwac posty, aby o tym napisac, i zwiekszyc cyferki w liczniku Heh...
Nikita naprawde CZYTAJ CAŁE POSTY a nie pierwszą linijkę bo zdarza Ci sie to nie pierwszy raz i mocno denerwujesz tym ludzi Ten dział będzie ZAMKNIĘTY (co jest nawet podkreślone,jakbys nie widziala ) wiec nie będzie możliwości offtopicu...
Dziecko...
A mi coś nie pasuje ;] Kilka postów mi zniknęło, ostatnio i nawet jakiś czas temu i jakoś ANI razu od kiedy jestem na tym forum nie dostałem e-maila o skasowaniu mojego posta (a niektóre na pewno były kasowane xP)
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 16:15
Noid napisał/a:
A mi coś nie pasuje ;] Kilka postów mi zniknęło, ostatnio i nawet jakiś czas temu i jakoś ANI razu od kiedy jestem na tym forum nie dostałem e-maila o skasowaniu mojego posta (a niektóre na pewno były kasowane xP)
Hmmm...Może dlatego, że masz wyłączoną opcję powiadamiana o usuwaniu postów
Bo ja mam tę opcję włączoną i przychodzą mi powiadomienia
mroweczka - Ojojoj... Forum zamknięte ? To jak bedzie można pisać ? ^^ ;P
Hmmm...Może dlatego, że masz wyłączoną opcję powiadamiana o usuwaniu postów
Bo ja mam tę opcję włączoną i przychodzą mi powiadomienia
mroweczka - Ojojoj... Forum zamknięte ? To jak bedzie można pisać ? ^^ ;P
Bardzo możliwe
Można ustawić żeby tylko moderatorzy mogli zakładać tematy =]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 17:26
Sorry Nikita ale mnie ponioslo troche... W ogole jestem jakas taka nieudana :> A dziewczyneczce choodzilo o to,ze moderatorzy beda pisac ale nikt nie bedzie mogl odpowiadac.
Noid moze moderatorzy ktorzy usuwaja Tewoje posty wylanczaja opcje o powiadamianiu? Albo Tyu masz wylaczona ta opcje? Albo pisales w testach a tam posty sa co jakis czas usuwane? A moze wziales udzial w offtopie a poowiadomienie wedruje (po usunieciu calego offtopa) do autora topicu? Ja ostatnio duzo offtopow usuwalam ale o Twoich postach sobie nie przypominam, poza tym ja zawsze mam wlaczana opcje o powiadamianiu.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 18:54
mroweczka napisał/a:
Sorry Nikita ale mnie ponioslo troche... W ogole jestem jakas taka nieudana :> A dziewczyneczce choodzilo o to,ze moderatorzy beda pisac ale nikt nie bedzie mogl odpowiadac
Nie ma sprawy Ja też bym się na twoim miejscu lekko wkurzyła Sorry, czytałaam cały post dziewczyneczki, ale właśnie na to nie zwróciłam szczególnej uwagi