EU07 czy ja narzekam? po prostu denerwuje mnie ze siedze na lawce a policja podchodzi czepiaja sie o wszystko a jak nie maja za co spiasac to za to ze ciemno jest wiec powinnam byc w domu (taki przypadek mialam zima.. godz moze kolo 19) wiec mi nie mow ze oni zajmuja sie tym co powinni..
EU07 czy ja narzekam? po prostu denerwuje mnie ze siedze na lawce a policja podchodzi czepiaja sie o wszystko a jak nie maja za co spiasac to za to ze ciemno jest wiec powinnam byc w domu (taki przypadek mialam zima.. godz moze kolo 19) wiec mi nie mow ze oni zajmuja sie tym co powinni..
No spisywanie tez jest jedna z metod dzialan Policji. A moze ta osoba co siedzi na laweczce to akurat jakis dealer narkotykow?
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
W pewnym stopniu podzielam zdanie nasty_girl ;] To jest lekko wkurzające jak Panowie Policjanci podchodzą i się czepiają o wszystko. Co ja takiego robie, że siedzę ze znajomymi na ławce o godzinie 20? Siedze, zachowuje sie kulturalnie i cicho, nikt się nie skarży, a tu podchodzi 3-sobowy patrol (boją się chodzić w 2, a pojedynczo to już wogóle ) i mowi, że zachowujemy się zbyt głośno, sąsiadom to przeszkadza i wogóle inne takie historie. Ok, rozumiem, taka jest ich praca, ale czemu mnie spisują jeżeli tak naprawdę nic nie robie?
Co do tematu to znam takie osob i 100% nie popieram tego co robią.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 16:58
oni wola sprawdzić każdego odrobine podejrzanego co to ma podkrążone oczy albo sie garbi na widok polcji...spytaj sie kingi jakie awanse i promocje dostaje zwykły glina jak złapie dealer'a
swoja dorga offtopuje ale, co do spisywania to z Otwieraczem jak jeszcze mieszkał blizej swojej szkoly to tam stała zawsze policja a my tamtendy chodzilismy na miecze...no i bylismy spisani raz na dwa tygodnie przynajmniej, raz nawet spisali dwie dziewczyny bo akurat ialy pecha w tym momencie powiedziec nam czesc
hehehe Ja to mam bardziej wtyki w kryminalnym niz w patrolówkach
Seryjnie to co piszecie o tym spisywaniu to dla mnie nie mala sensacja jest bo sie z takim czyms nie spotkałam ... nigdy okolo godziny 21 za siedzenie gdzies czy chodzenie mnie nie spiasano ... moich znajomych również
Nie wiem to chyba zalezy od policjantów poprostu ... eh = =")
Ale naprawde takie spiesywanie za nic nie no bezsens ... po 22 fakt takie maja prawo moga spisac nieletniego ... ale przed ? = =
A co do tych premii ... to moze po jakims czasie to w jakis sposob rzutuje ... bo wsyztsko jest spisywane kazdy dzien kazde zatrzymanie ... przejecia sluzby i wogole
a mnie nie raz spisali, nieraz trzepali.. moze i racja wiedza ze znajomi diluja itd, ale tak jest czasami.. a czasami po prostu nie maja sie przyczepic..
swoja droga oni nie zauwaza nigdy nacpanego czlowieka.. ile razy balam sie czy cos zauwazam to przechodzili i nic nie widzieli.. a jak sie siedzi na lawce bez niczego przy sobie oni od razu sa pewni ze masz cos..
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Czw 28 Kwi, 2005 17:30, w całości zmieniany 1 raz
no ale miala przy sobie wiec chyba rozumie.. dlatego wole zeby policja sie zajela innymi sprawami, a tym ze ktos se czasem kreske walnie to nie jest powod do 3 lat w zakladzie..
No tu juz sie zcazyna dyskusja o zlej i dobrej policji
Taaa straszne ... jak ja pisalam not o nie spotkalam sie ejdzcze z tym odlamem zlej ...
Tzn ... spotkałąm sie ... ale takim najgorszym odlamem zlej polici
A taka co trzepie kogo poadnie arzcej nie
No wiec coz nie ma chyba o czym gadać bo wszedzie jest inaczej
no ale miala przy sobie wiec chyba rozumie.. dlatego wole zeby policja sie zajela innymi sprawami, a tym ze ktos se czasem kreske walnie to nie jest powod do 3 lat w zakladzie..
Po pierwsze jest powód
Po drugie tłumaczyc ci nie będe bo i tak nie zrozumiesz może kiedyś w przyszłosci ale napewno ni teraz
PO TRRZECIE PROSIŁ BYM MODERACJE O POŁOŻENIE KRESU OFTOPOWI JAK CHCECIE DYSKUTOWAC O POLICJI ZAŁUŻCIE NOWY TEMAT CHĘTNIE SIE WYPOWIEM>