to tak. Mój dobry kolega ma na imię Maciek. Właśnie dowiedziałam się od jego kolegi że pali. Moim zdaniem taki typek nie zasługuje na moją uwagę ale... co wy o tym sądzicie? mam się z nim jeszcze przyjaźnć czy nie??
Osobiscie mi nie przeszkadzałoby gdyby mój przyjaciel palił.....jeśli Ci na nim zależy to traktuj go tak samo jakby nie palił.To że pali to chyba nie jest taki cięzki grzech
Ja bym to olewala...gdyby nie palilby przy mnie.
Strasznie nie lubie dymu papierosow,
ale jak chlopak chce to niech robi co chce.
Radzilabym ci sie z nim dalej przyjaznic.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 17:41
jezeli to jest twoj prawdziwy przyjaciel to powinniscie sie przyjaznic bez wzgledu na to czy pali czy nie, mozesz mu najwyzej wytlumaczyc ze to szkodliwe..
Moim zdaniem też nie powinnaś patrzeć na to czy pali czy nie!
Jeżeli uważasz go za przyjaciela,to nie będzie Ci to przeszkadzać.
Możesz go poprosić,aby nie palił w Twojej obecności
palenie to jego wybor. niech pali, jesli tego chce. najwazniejsze, zeby nie palil przy tobie, a jak zacznie to mu powiesz, ze ci to nie pasuje.. ale nie widze owodu do zrywania przyjazni.
pozdro
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 19:29
No tak, ale mozesz z nim o tym pogadac jesli zalezy ci na nim... tzn. dla jego dobra zeby przestał palić.
A moze to plotka z tym paleniem, wiesz u mnie na wszystkich takie podejrzenia padaja i w wiekszosci sa nieprawdziwe:)
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 10:23
Odi napisał/a:
zastanowiłam się nad tym i doszłam do wniosku że oleje to sikiem prostym jeżeli chłopak chce to niech robi..
Tylko wiesz...jak będzie ciebie namawiał i zachęcał do palenia to odmów! I nie zwracaj uwagi jak będzie puszczał do ciebie teksty typu: ' O__o Boisz się ! Hahaha... '\
A tak na marginiesie to ile ten twój kolega ma lat ? ...