dlatego powinno byc legalne.. chociaz z drugiej strony jak by bylo legalne to by wszyscy mieli dostep i by bylo jescze gorzej.. wiec juz lepiej niech bedzie jak jest.. ale policja powinna miec jakies ograniczenia..
czytaj do konca..
A Ty pisz sensownie. Zaprzeczanie samemu sobie w jednym poście jest co najmniej żenujące.
Himitsu napisalam ze dla mnie lepiej bylo by tak.. ale wiem co by sie dzialo jak by tak bylo wiec nie chce zeby sie to zmienialo.. w niczym nie zaprzeczam.. po prostu czego innego bym chciala a co innego jest lepsze dla wiekszosci..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 23:13
Nie wmowisz mi, ze siedzialas grzecznie z kolezankami na laweczce.
bylo albo pozno w pytke, albo wrzeszczalyscie, albo znajdzie sie jakis inny powod ;].
Chociaz trzeba przyznac, ze czasem babcie nie maja co robic i dzwonia na policje jak tylko cos im sie nie spodoba. Ale policja nie ma wtedy nic do gadania w sumie. No i to magiczne "spisali". Przeciez to nic ;\.
Ant0n policja ma za zadanie przyjsc, zobaczyc i jezeli jest potrzeba spisac, a nie spisac bo babcia chce.. to teraz siedziala by pod oknami corka sasiadki ktorej babcia nie lubi to zeby sie zemscic dzwoni na policje i mowi ze cos jest nie tak i ci przyjezdzaja i spisuja, nawet jak sie nic nie dzieje? troszke sensu w tym nie widze..
A wyobraz sobie ze akurat wtedy siedzialysmy grzecznie.. godz jakos 18/19 ciemno bylo bo ciemno, zima w koncu, ale siedzialysmy i nikomu nie przeszkadzalysmy..