| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Koniec swiata...? Wulkan w Yellowstone park
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:33   

Nena napisał/a:
Tak, to bardzo możliwe. Zwłaszcza, że nasz "pingwin" od reli mówił, że w bibli niewierzący naukowcy znaleźli zaszyfrowane nazwiska Busha, Bin Ladena, WTC itp. Było też, że w 2006 będzie wielkie bum. ALE niekoniecznie. NIE jak się ludzie nawrócą. A nie nawrócą się, niestety, jak znam ludzi...

taaaak 2006 biggrin
sama wymyśliłam,z e będzie 06.06.06, bo jakże by inaczej, bo to liczba bestii =] matko co za polew biggrin
Przejdź na dół
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:42   

W 2000 roku też maiał być koniec świata, i co.............? du*pa Very Happy Ja tam sie nie boje końca świata. Co ma być i tak bedzie i już. A do tych ''szyfrów'' to też coś o tym conieco słyszałam Confused
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja czytalam ze w 2007 ma byc koniec świata . Ale w przepowiednie nie wierzę Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taa pare razy w ciagu roku ma byc koniec swiata.. a jak widac swiat ciagle jest, my jestesmy...
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:45   

Dla wielu wyznań koniec świata to nie koniec ludzkości i planety, ale koniec ich panowania, koniec wyznawania danej wiary... chrzescijaństwo ginie, a apokalipsa została ubarwiona, żeby przedłużyć życie tej religii, może walą pioruny, ale nie w ludzi a w religie...
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:12   

elfkaNenar napisał/a:
Dla wielu wyznań koniec świata to nie koniec ludzkości i planety, ale koniec ich panowania, koniec wyznawania danej wiary... chrzescijaństwo ginie, a apokalipsa została ubarwiona, żeby przedłużyć życie tej religii, może walą pioruny, ale nie w ludzi a w religie...

Taak, a poza tym grozi nam najazd Marsjan.
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:18   

Ale rzem odetchnęła z koleżanką z ulgą, jak nie murzyn został papieżem, haha Laughing Bo potem miał być koniec świata Laughing Nie wiem, co o tym myśleć, trochę szkoda, jeśli to prawda, bo takam jeszcze młoda Laughing Ale będzie, to będzie, trudno.
Powrót do góry
::PtyLuQ:: Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Koniec świata ma być w 2011 roku .

Cya .

Have a nice day !

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja chcialam zeby murzyn byl papierzem!
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:37   

Cytat:

Ja czytalam ze w 2007 ma byc koniec świata . Ale w przepowiednie nie wierzę
a ja ze w 2008,9,10,11,12....itd
z reszta wczoraj tez był...aleście gapy nawet nie zauważyli
takie wydarzenie a przegapili, takescie czekali, i ooo tyle gdają a tu już po wszystkim biggrin
Cytat:
Tak, to bardzo możliwe. Zwłaszcza, że nasz "pingwin" od reli mówił, że w bibli niewierzący naukowcy znaleźli zaszyfrowane nazwiska Busha, Bin Ladena, WTC itp. Było też, że w 2006 będzie wielkie bum. ALE niekoniecznie. NIE jak się ludzie nawrócą. A nie nawrócą się, niestety, jak znam ludzi...
poczytajcie "kod biblii" Michaela Drosnina
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 17:05   

Jak znajdę, to przeczytam.
P.S. W 2011 już by mógł być koniec świata. Bo już bym miała 20 lat, i po co żyć dalej Razz
Powrót do góry
::PtyLuQ:: Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nie wiem czy zdajecie sobie przwe, ale w 2012 nastąpi koniec naszej cywilizacji. Za sprawą okrezowej hiperaktywności słońca (okres trwa ok. 11 500 lat) odwróci się kierunek obracania sie naszej pranety wokół własnej osi co spowoduje gigantyczne trzęsienia ziemi i powodzie.Przepowiedział to m.in. Nostradamus, obliczyli to Majowie i Egipcjanie. Potwierdzeniem teorii będzie w niedalekiej przyszłości hybrydowe zaćmienie słońca.

Jeszcze raz Have a nice day !

AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej,ten vulkan to nie to samo .
Nie ma zadnej przepowiedni kiedy on wybuchnie.
Nie ma nawet przepowiedni czy on wogule wybuchnie.
Wie sie tylko ze jest Aktywny i gdyby wybuchl to by bylo zle...

Numer Gadu-Gadu
2064691
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papka dla mediów której muszą się nachapać aby tu i ówdzie dać się załapaać. KOniec świata miał być:2000, 2001, 2002 i reszta. I jeszcze niedawno też. No i oczywiście przylecą kosmici. I stanie się Fallout. A później przyjdzie magia i będzie Morrowind. Kolejnie wymyślą maszyny parowe i będzie Arcanum. Faaajnie. Oby do Arcanum... Na serio: faktycznie, już parę(naście) razy zapowiadali koniec świata. Zresztą jak mówi biblia(chyba, biegły w pismach to ja nie jestem) to będzie inaczej. Nie paiętam jak dokładnie ;P ale wiem że nie będzie to koniec świata a jedynie ponowne przyjście Jezusa na świat. A wszysc od razuu utożsamiają to z tragedią. Ja nie wiem czemu.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fallout będzie to niedobrze.
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu