| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Kwestia morlaności
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:42   

Jak dmnie puszczanie się w kiblu dla przyjemności, albo puszczanie się za kase to to samo praktycznie, bo i tak dajesz komuś dla jakiś nieznacznych korzyści, no moze jako prostytutka masz większe, ale za to to obniża bardziej morale... jestem przeciw nastoletnim prostytutkom jak mówiłam, ale zwróćmy uwagę na to, zich klientami nie są tyle pedofile co Ci co biorą "co popadnie" a takie panienki są na pewno tańsze niż pełnoletnie panie w klubach nocnych, a moze nawet tańsze od znanych tirówek
Przejdź na dół
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no coz, dla nich to jest przyjemnosc i rozrywka.. ja nie wyobrazam sobie zeby spac z kims innym niz moj facet..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:54   

Jak dla mnie to mała przyjemność jak się do mnie dobiera spocony, stary facet od którego czuć piwem i moczem, bo raczej młodzi nie potrzeują za to płacić, ale to nie moje żcyie, niech robią co chcą, ale w moim oczach mało znaczą tacy ludzie jeśli tylko o to, zeby mieć firmowe ciuchy im chodzi
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 21:00   

A ja nie znam, ani nawet nie widzialem nikogo takiego ;] przynajmniej nie wiem, ze widzialem ;].
Moim daniem prawdopodobnie beda tego zalowac, poniewaz w tym wieku nie wiedza, co robia.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfka dla mnie to tez zadna przyjemnosc.. ale robia ze swoim zyciem co chca.. czlowiek uczy sie na bledach.. beda miec potem mile wspomnienia.. "a jak bylam mloda to chodzilam na balety co tydzien i pieprzyl mnie kazdy.."
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 21:15   

Wiem,ze dla Ciebie to żadna przyjemność, domyśliłam się =]...
To błąd, wiele błędów popełnia się w młodości, a gdy się jest już strszym i mądrzejszym to się tego żałuje... będzie dziekco od tego wystrzegać, a sama tak robiła...
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 23:42   

Cytat:
nieletnie osoby które mają z czego żyć a roba to tylko dlatego by móc sobie kupic np nowa zupełnie niepotrzebną bluze lub buty za 400 zł albo najnowsza komórke. A zyć z czego mają i to nawet na niezły poziome dośc grubo powyżej minimum socjalnego.
nie wiem co za problem...ich [cenzura] ich sprawa...też mi sensacja
jedynych kogo można karac to stręczyciele nie rozumiem karania consumentów ...przecie jest ładnie udowodniione ze te dziwki robia to dla własnej przyjemnosci i z własnej woli

co do całej sprawy nie czytało sie "Zbrodni i kary"?
Arrow warto zwrócić uwage ze takie dziewczynki to sie za duzo naczytały na forum dla dzieci i teraz jako dzieci offline robia to czego sie doczytały na serwisach jak tu
między innymi dlatego tu jestem na tym forum to cholernie ciekawe jakie stworzenia wyrosną z dzieci offline, po takim uświadomieniu o dojrzewaniu i tym podobnym jak do uświadomienia psychicznego totalnie nie są przygotowane, mam na to dowody ale nie mam zamiaru wskazywać placem
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
(...)a policja zamiast zajmowac sie tym co powinna kreci sie po osiedlach i spisuje za siedzenie pod blokiem jak jest ciemno albo za siedzenie na klatce, bo niby sie sasiadom przeszkadza..

I co, księżniczkom i królewiczom korona z główki spadła, bo ich Policja spisała? No normalnie z tego powodu będą mieć uraz psychiczny do końca życia, a jako rekompensatę za wyrządzone szkody Policja winna umożliwić tym osobom które spisała bezpłatne wizyty u psychologa, coby jakoś mogły z tym dalej żyć. Żałosne... Neutral

A co do tematu. Opisany proceder szerzy się w całej Polsce. Dotyczy nie tylko dużych miast, ale coraz częściej także niewielkich miejscowości, a nawet wsi. Osobiście takich osób nie znam, niemniej mam kilku znajomych, którzy znają takie osoby. Oczywiście ta sytuacja zasługuje na powszechną i ostrą krytykę. Jednym słowem patologia. Nie mam też pomysłu jak z tym walczyć... Do takich osób raczej racjonalne argumenty docierać nie będą, one i tak "wiedzą lepiej". Tylko ciekawe jak ich życie będzie wyglądało za 10, 15, 20 lat... Neutral

Numer Gadu-Gadu
1141814
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 13:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

R2 napisał/a:
Sex - tylko z miłości inny nie ma tak na prawdę większego sensu.

smiem sie klocic. Moze to przez moje poganskie wyuzdanie, ale seks to przede wszystkim doskonaly sport i zabawa. Jestem akurat z 'ta jedyna' i ogolnie na sprawy seksu nie narzekam, ale gdybym byl samotny i nadarzyla sie okazja z atrakcyjna nieznajoma do ktorej odczuwam nie tyle milosc co zwykle fizyczne pozadanie, to czemu nie?

a co do maloletnich kurw [nie bojmy sie tego okreslenia, podobno zadna praca nie hanbi] - ich wybor.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no co wy blee ...
Dla mnie seks z kims ot tak to oblecha ...

Zeby sie zdecydowac musze kogos kochac byzc z nim ... i ufać mu

A tak na lewo i prawo to dla mnie ... no cóż ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 08:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie widzę sensu walczenia z tym. Prostytucja była, jest i dalej będzie i to, że kilka smerfów za nią pogania nie zmieni stanu rzeczy.
Jeśli te dziewczyny chcą się sprzedawać, niech to robią, a innym nic do tego. Ja osobiście w życiu bym nie uprawiała seksu za pieniądze, ale wiadomo, niektórych coś do tego zmusza.
Pozdro.

H. Poświatowska
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 11:17   

było, jest i będzie. a to od nas nie zależy, ich wybór...
chociaż i brak słów... do mnie do szkoły chodzi taka jedna panienka. i jak się tylko nowy chłopak pojawi (np. odprowadza swoją dziewczyne do szkoły, czy brat czyjś czy cuś) to już się koło niego wywija i proponuje to i tamto za draga lub piwko. :/

ale cóż, ich ciało... siebie nie szanują, kiedyś będą żałować...
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:11   

Shaleniec napisał/a:
Nie widzę sensu walczenia z tym. Prostytucja była, jest i dalej będzie i to, że kilka smerfów za nią pogania nie zmieni stanu rzeczy.

Ale myslę, ze prostytucja nieletnich powinna być krana srożej jakąś odsiadką dłuższą nawet, bo wiadomo jak to wpływa na człowieka, także powinno się jakoś polować na ludzi, którzy z tych usług korzystają, bo na pewno da się wyczaić gdzie są ustronne miejsca w których panienki dają to i tamto, bo na pewno nie za często dzieje się to w domu klientów
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:57   

Cytat:
Ale myslę, ze prostytucja nieletnich powinna być krana srożej jakąś odsiadką dłuższą nawet, bo wiadomo jak to wpływa na człowieka, także powinno się jakoś polować na ludzi, którzy z tych usług korzystają, bo na pewno da się wyczaić gdzie są ustronne miejsca w których panienki dają to i tamto, bo na pewno nie za często dzieje się to w domu klientów
najłatwiej to być głupia i naiwną biggrin
(to nie związane z tym co pisałem poprzeniu Holy)
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 16:07   

CHodzi o mnie? Lubie taką grać =], wtedy swiat jets taki piękny

A tak szczerze to gdyby wkońcu ruszyli [cenzura] to by coś zrobili, ale na to nie licze... przypomniał mi się teraz marsz Francuskich prostytutek kiedy rząd chciał nałożyć na nie podatek vat =]... w sumie to genialny pomysł, bo panie zarabiają dużo
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu