Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 17:40
moze tak specjalnie napisali zeby zwiekszysc przyrost naturalny?:d
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 19:22
nasty_girl napisał/a:
moze tak specjalnie napisali zeby zwiekszysc przyrost naturalny?:d
prawdopodobnie :>
już widzę minę mojej kobity od biologi jak Strojczyna wyjdzie na środek i "mechaniczne, to na przykład tampony..." jak się zacznie śmiać to nie skończy :>
ost. dialog.
naucz: wiec jak ktos twierdzi, ze przez pocalunek mozna znajsc w ciaze...
uczen: bo mozna!
naucz: bartłomieju, dlaczego tak uwazasz?
uczen: bo ja zaszłe...zasze... wpadłem!
O_______________o
ZALOGOWAŁAM SIE NA TYM FORUM Z PROSTEGO WZGLEDU...
TEZ KIEDYS BYLAM W WASZYM WIEKU I OPINIE I RADY STARSZYCH KOLEZANEK BYLY DLA MNIE BARDZO WAZNE..
WIEC TERAZ MGE WAM POSLOZYC SWOJA WIEDZA MOZE NIE JEST ONA ZA REWELACYJNA...ALE...ZAWSZE COS..)
WIEC CO DO TEGO POSTU..
A I JESZCZE JEDNO....BENDE ODPOWIADAC NA WASZE PYTANIE SWOIMI SLOWAMI I ZE SWOJEGO DOSWIADCZENIA A IE Z JAKIS KSIAZEK CZY KOPIOWAC ZE STRON INTERNETOWYCH....)
NO WIEC PRZEJDE DO RZECZY )
BŁONA DZIEWICZA NIE JEST TAKA JAK SOBIE WYOBRAZACIE....
MIANOWICIE JEST ONA W KSZTALCIE JAKBY OBRĄCZKI...
TAKIE SAME CIASNE SCIANKI... NO MAM NADZIEJE ZE ROZUMIECIE...
DLATEGO NIE USZKODZICIE JEJ POPRZEZ UZYWANIE TAMPONÓW LUB TEZ ROBIENIA "PALCÓWKI" ...
NIE JEST ONA TAKA JAK KTOS TAM PISAL W INNYM POSCIE JAKAS BLONA I MA DZIURKI PRZEZ KTORE PRZECHODZI OKRES... BZDRURA....
JAK JESTESCIE CIEKAWE MOZECIE SPRAWDZIC TO SAME...
TZN WLOZCIE W PALCE WSKAZUJĄCY I SREDKOWY I POWOLI JE ROZSZEZAJCIE I POCZUJECIE W PEWNYM MOMENCIE OPOR.... TO JEST WLASNIE NASZA NIESZCZESNA BLONA DZIWICZA.... I KAZDY JA MA JEDNE SA BARDZIEJ ELASTYCZNE 2 MNIEJ....ALE SA... I NIE SA TO ZADNE TAKIE PELNE PLONY TYLKO SAME OBRECZE... ) I ZNAJDUJE SIE NA GLEPKOSCI 5-10 CM NIE MIEZYLAM DOKLADNIE I JEST GRYBA NA JAKIES PARE MINIMETROW ....TYLKO POWTAZAM IE JEST ONA ZAPELNIONA...TO TYLKO "OBRĄCZKA" )
MAM NADZIEJE ZE POMOGLAM )
_________________ Kto pyta nie błądzi....
POstaram sie wam pomóc )