ja przerywam chyba kazdy mozliwy lancuszek, jaki dostane
dla mnie to jest beznadziejne i wiesniackie rozsylanie tekstow w stylu "jesli nie wyslesz tego do xxx osob, to cie przejedzie tramwaj"
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Szajs, szajs, szajs. Jedyne co przesłałem kiedykolwiek to ten łańcuszek o statusie gg. to przydatne, bo na tlenie jest a na gg nie ma.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:32
a ja jak sie przesiadłam na tlena to dostawalam dużo spamu [od numerów gg!!] że wejdz na mojego blogaska bla bla bla a na gg nigdy nie bylo takiego spamu
Co do wypowiedzi Gabry: MUSZĘ korzysać z tlen.pl ponieważ mam problemy z OutLook'iem a na inną skrzynkę jakoś mi się nie chce przesiąść.Teraz sprawa spamu. Jeśli jakiś już idzie to zauważyłem że w rownych proporcjach na obu komunikatorach.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!