Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 18:42
Idda napisał/a:
Akacja12 napisał/a:
Yee Ida to super. :*
No,widzisz??Trza korzystać z akacji..tfu!okazji : P I podejść,jak jest sam,a nie ,że się wstydzisz z tym Rafałem...weź w ogóle idź = =' nie odzywam się do Ciebie,dopóki też go nie zaprosisz : P
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:27
Shaleniec potter to nie z forum
Poprostu jak ktos opisuje swoje problemy ... albo sie gada na gg to sie dzup juz wie
Prawie tyle co znajomi w rl <rotfL>
nooo/.. wiecie,ile mi się aktualnie facetów podoba?? :O chyba z ...<liczy> 5?? A codo Matiego,to chyba jednak nie pójdę z nim do kina..ale Kur*wa muszę z nim szczerze pogadać,bo ja już nie wiem,komu wierzyć : P
PS Mam chyba słabość do imienia Mateusz (Potter też takie ma )
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
nie noooo jak mogłas tak powiedzieć?? xDDD nie no,ale w Matim to było najpierw jakieś 2 miechy,ale dostałam "kosza".że tak powem : P nawet tremat o tym założyłam..a teraz w nim znowu i już...3 miechy? xD A w Potterze to łohohooooo i jeszcze dłużej xDDD Na pewno rok
bo nie moze sie komus podobac tyle osob naraz.. zakochac sie to jest cos wyjatkowego, a nie cos co czujesz do kilku chlopakow..
Ehh...PODOBAĆ SIĘ może...jeśli ktoś mi się podoba,to znaczy,ze jest dla mnie atrakcyjny seksualnie,czy tam wyglądowo,mniejsza : P No,a zakochac się znaczy ...tu juz będzie trudniej nie no,to znaczy,że po prostu dobrze mi się przebywa z tym kimś,podoba mi się z wyglądu i charakteru i,ze serce mi mocniej bije na jego widok.. (wiem,że głupio wytłumaczyłam,ale coż.. : P)
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...