wejdź na strone triumpha i zobacz jaki masz rozmiar ae uważam że masz zamałe piersi na stanik kup sobie topik zresztą jak chcesz to zależy od wygody ja mam 71 w biuscie mam 7 cm różnicy a nie mam dużych piersi i nie nosze ale mam zamiar narazie nie widziałam takich małych rozmiarów 70aa czy 65aa ani topów nie widziałam na mnie
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:29
Kiedyś zapytałam siostrę skąd wiedzieć, ze potrzebny już jest stanik i odpowiedziala "No to się czuje" i miałą racje. Ja o swój pierwszy stanik poprosiłam, kiedy zaczęłam czuć, że podczas biegu biust mi się lekko trzęsię, a stanik dostałam po kilku miesiącach, bo mamusia zawsze miała jakąś wymówkę, żeby mi go nie kupić, ale w końcu musiała
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:30
kup se stanik sportowy jezeli chcesz.. nie taki zeby byly miseczki tylko jak by taki obcisly topik.. przy takim biuscie powinno ci starczyc..
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:31
Zdecydowanie nie. Bez obrazy, ale ty nie masz na co założyć tego stanika 2 cm to naprawde malutka różnica, moim zdaniem ledwo zauważalna. Tak jak powiedziała Heyah poczekaj aż bedzie gdzieś 7-10 cm różnicy i wtedy kup. co Wam sie tak spieszy do tych staników
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:40
taaa bo to takie podniecajace poszczelac dziewczynie ze stanika..
no wiesz teraz chca pokazac jakie to sa dojrzale itd.. a za miesiac bedziemy im odpowiadac w ich postach typu "biustonoze sa nie wygodne, nie chce ich nosic" ze musza sie przyzwyczaic..
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:42
Stokrotka napisał/a:
blackLady napisał/a:
co Wam sie tak spieszy do tych staników
No wiesz chłopaki na to lecą (żart)
No wiesz.... Niektórzy wolą jak co nieco prześwituje spod bluzki
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:46
nasty_girl napisał/a:
taaa bo to takie podniecajace poszczelac dziewczynie ze stanika..
no wiesz teraz chca pokazac jakie to sa dojrzale itd.. a za miesiac bedziemy im odpowiadac w ich postach typu "biustonoze sa nie wygodne, nie chce ich nosic" ze musza sie przyzwyczaic..
Dokładnie... Bedzie coś takiego: "nienawidze chodzić w tym staniku! On obciera,drapie i jest taki niewygodny!! Co mam zrobić? Pomocy!"
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:56
hehe mi na szczescie nie szczelali.. bo jak ja zaczelam to jescze nikt w klasie nie nosil wiec koledzy jescze nie mieli tego typu pomyslow.. dopiero potem zaczeli sie podniecac szczelaniem jak jakas dziewczyna zaczynala nosic..
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 20:58
Nasty: Dokładnie to powiemy
Stokrotka: Szczerze powiedziawszy,to mi sie jeszcze nidy nie zdażyło,żeby mi ktos ze stanika strzelał Jaka ja mam dobrze wychowaną klase
To prawda ! Jeszcze nie potrzebujesz stanika A u nas to dziewczyny takie co mają 12 lat to nosza staniki chociaż są płaskie jak deski i mysle ze maja je tylko dla pokazu - szpanerki