Ludzie mam taka proźbe .
Bo usunołem kalendarz ale teraz znowu mi się go zachciało, a za cholere niemoge go ściągnąć.
Mógłby mi ktoś przesłać na e-maila instalke kalendarza z dźwiękami ?
Ludzie mam taka proźbe .
Bo usunołem kalendarz ale teraz znowu mi się go zachciało, a za cholere niemoge go ściągnąć.
Mógłby mi ktoś przesłać na e-maila instalke kalendarza z dźwiękami ?
ale tam naprawde był wirós !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
Nikt nie mówi, że go tam nie było pewnie wirus z twojego kompa zainfekował plik programu.
W samym programie na pewno go nie było, bo na dzień dzisiejszy kilka ładnych tysięcy ludzi program ściąga i uzywa i tylko kilka osób około 4 razem z Tobą 5 twierdziło, że miało wirusa w programie, ale tak, jak mowię jedyna morzliwość to infekcja już w systemie.
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 10:33 Re: A No czasem tak bywa...:D
Donieq napisał/a:
Kalendarz XP jest bardzo fajny i prosty w obsłudze. Znam jeszcze Rainlendar ale to tylko sam kalendarz bez żadnych dodatkowcyh efektów
Rainlendar jest też bardzo dobry, szczególnie dla osób, które mają słabszy sprzęt, bo KXP, jak na razie oferuje dość dużo opcji, ale też dość mocno obciąża system
Jest już Najnowsza wersja KXP ma wbudowane radio i dość dużo stacyjek można sobie dzieki niemu słuchać, bez koniecznosci używania bezpośrednio winampa, czy reala
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 15:52
Braciak zaistalował ten kalendarz nawet nie wiem kiedy
Ogólnie jest spooko a szczególnie jak kolo mówi śmiesznym głosikiem ,,Minęła trzynasta'' jak ufoludek normalnie
A dziś właże a mi wyskakuje że jakieś święto jest xD
i to jest wlasnie chyba najbardziej denerwujaca funkcja..
hehe jesli wyskakuje powiadomienie o tym, że jest jakieś święto, to znaczy, że jest w ustawieniach ustawione, że program ma o tym powiadamiać, wystarczy w ustawieniach wyłączyć powiadamianie i po kłopocie