| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Nietypowe miejsce na rozstępy......-tylko do dziewczyn!!!
Autor Wiadomość
Aneta65 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:02   Nietypowe miejsce na rozstępy......-tylko do dziewczyn!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam strawszny problem, jestem nastolatką, od pewnego czasu zauważyłam na moich piersiach rozstępy czy to możliwe żeby pojawiły sie z powodu szybkiego przyrostu moich piersi. Co moge zrobić żeby pozbyć się ich choć w małym stopniu w mało inwazyjny sposób? No i nie chce o tym mówić mamie........czekam na wasze rady...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak ... i to nie jest wcale takie nietypowe miejsce Smile

Zobacz tu jeszcze

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=129

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=4049

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=5642

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=7236
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:44   

Tak,rozstępy mogą sie pojawić na piersiach,jeśli te szybko rosną. Może w drogerii poszukaj jakiegoś balsamu na tą przypadłość? Pamiętam że kradziejka czy ktoś tam pisał kiedyś o takiej maści (do kupienia w aptece) na rozstępy i blizny. Poszperaj trochę, i wejdź na tematy,które wymieniła Ci Kinga Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:52   

Rozstepy mogą się pojawić na każdej częśći ciała, oczywiście na piersiach też, kiedy miałam delikatne roztępy na piersiach, ale same zybko znikły.
Ja również polecałam maść BlackLady biggrin Nazywa się CEPAN i jest do kupienia w prawie każdej aptece.
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:59   

Stokrotka napisał/a:
Ja również polecałam maść BlackLady biggrin Nazywa się CEPAN i jest do kupienia w prawie każdej aptece.

Takkkk właśnie o to mi chodziło Złotko biggrin
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 18:01   

no cóż ja z moimi rozstępami na biuście walcze od dwóch tygodni balsamem ujędrniającym:)
a z tą maścią to nie ja tylko nidd pisała a ja temat załozyłam:)
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 18:10   

Napisze pare słów o CEPANie z opakowania Razz :

Dawkowanie i sposób stosowania
Krem Cepan należy nakładać na bliznę cienką warstwą lekko masująć, 2-3 razy dziennie. Przy bliznach starych i stwardniałych oraz w przykurczach niewielka ilość kremu należy nałożyć na gazik i przyłożyć d\na bliznę, na 30-60 minut

Wskazania do zastosowania
Krem stosuje sie na zewnętrznie na skórę, do miejscowego leczenia blizn i rozstępów po oparzeniach i zabiegach chirurgicznych oraz do leczenia przykurczy. Może być również stosowany do leczenia blizn powiek (uważając by preparat nie dostał się do oczu), a także blizn po czyrakach, owrzodzeniach i trądziku.

No i jeszcze tak odemnie (nie bój się) ten krem troche śmierdzi.... ale tylko przy nakładaniu, później go nie czuć

Krem zdobył SREBRNY MEDAL EUROPEJSKI Smile

Wiem że to post troszke bez sensu Razz
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 18:13   

Stokroteczko a mam pytanie: czy ten CEPAN usunie blizne z żelazka(nie pytaj jak to sie stałoRazz)?Dodam,że zrobiłam to sobie rok temu i ta blizna nie jest odstająca, tylko taki ślad na skórze mi został.
Powrót do góry
Girl Zone Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

właśnie czy usunie bliznę Question ja mam na policzku( na drzwi wpadłam Mr. Green , bez komentarza XD )i 2 malutkie na czole. te na czole są taki wklęsłei tego samego koloru co reszta twarzy a ta na policzku jest taka ciemniejsza

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9927062
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:02   

BlackLady i Girl Zone raczej tak =] Zależy jeszcze jakiej wielkości są te blizny...
Powrót do góry
Girl Zone Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja jest wielo... raczej długości <idzie mierzyć> 2.5, 3 i takakropka(•=) to ta na policzku .
ta rana byłodość głęboka mam już ja od 3-4 lat i tyle co sę zagoiła. Ca ły czas jest taka sama.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9927062
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:15   

Moja ma kształt trójkącika,który ma dwa ramionka( /\) i każde z nich ma tak na oko 2 cm. Z tym że jak już wspomniałam nie jest ona wypukła czy wklęsła tylko to ślad''wprasowany''w skóre i mam go od roku Razz
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:27   

No to myslę że powinno zejść, jak bedzię się regularnie smarować kremem Smile
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:30   

To jutro biegne do apteki Very Happy A ile to kosztuje tak mniej-więcej?
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 19:30   

ten no ...czy ten cepan tez...dodaje blizny ;D?
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu