Nie mam pojęcia czy był już taki temat, czy nie, bo jestem tu od 5 min. Ale patrzyłam w "szukaj" to nie ma ;-). NO więc czy znacie zespół Closterkeller? Ja ich kocham =). Mają świetną myzykę, a Anja Orthodox cudowny głos...
_________________ Niepotrzebna już, jestem sama znów
Nie pamięta nikt jaka byłam
Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni
Gdy się śmiałam i gdy tańczyłam
nie znam nie znam
może bardziej przybliżysz nam obraz zespołu?
skład
rodzaj muzyki i takie tam
to tak:
skład:
Anna Najman (Anja Orthodox) - vocal, klawisze
Michał Rollinger (Rollo) - klawisze
Paweł Pieczyński - gitara
Gerard Klawe (Gero) - perkusja
Marcin Mentel (Freddie) - gitara
Marcin Płuciennik (Pucek) - bas
A rodzaj to gotyk. Więcej o nich znajdziecie na http://www.closterkeller.friko.pl/ śietna strona ;-)
_________________ Niepotrzebna już, jestem sama znów
Nie pamięta nikt jaka byłam
Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni
Gdy się śmiałam i gdy tańczyłam
Szczególnie kocham Zaklęta W Marmur, Zegarmistrz (choć to tylko cover, ale za to świetnie wykonany), Czas Komety, Dwa Oblicza Ewy, Poza Granicą Dotyku, Klepsydra, Walet Pik, W Moim Kraju, Królowa, On Przychodzi Nocą... no, dobra wszystko jest cudne =). A ulubiona płytka, to chyba Nero.. albo Cyan.. Zresztą sama nie wiem, wszystkie są świetne!
I pozwolę sobie tu umieścić cudowne zdjęcie AnjiO jakie dzisiaj znalazłam ;]
http://img339.imageshack.us/img339/9227/index16rl.jpg
Zespół nawet, nawet podoba mi się.. słyszałam u koleżanki, mam od niej mp3... teraz musze zgrac wszystkie...a le z tego co słyszałam to podoba mi się, ale wolę inny gotyk... takie wykonanie np. Artrosis... Artrosis to jest jak dla cudeńko
[ Dodano: Sro 17 Sie, 2005 11:45 pm ]
No dobra wybiera sie ktos na trase Abrakadabra jeśli tak to w jakim mieście bo ja mam zamiar nawiedzić Gliwice
Wierzba słyszysz to?
Achhhhh kocham ten zespół, byłam na dwuch koncertac i jednym Anji solo, świetny wokal ... genialny podklad, uwielbiam płyty nero i graphite, ale stare też są swietne, chociaż purple mi nie siada