| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
KAZAA
Autor Wiadomość
Sa Pp y
Gość
PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 21:11   KAZAA

elo sciuagnelam sobie Kazee i czasem jak cos jestem tam w TRAFFIC czy jakois tak tam na dole (UPLOAD) cos sie tam sciaga nie wiem o co chodzi czy to ktos bierze ten plik ode mnie? jak mam udostepnic swoje pliki tak wogule?
Przejdź na dół
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie na kazie niemusisz nic udostepniac a w traffic sa zeczy kture ty sciagasz jak sie niemyle biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Tim Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 13 Sie, 2003 06:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kaza kto tego jeszcze używa Razz bynajmnije nie ja wolna woln i jeszcze raz wolna Exclamation Ja osobiście polecam i używam iMesh'a na prawde spox szybszy szybszy szybsz biggrin Razz

Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 13 Sie, 2003 09:17   JA UZYWAM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA UŻYWAM JESZCZE KAZZY!!!! Hiehei wiem ze traffic to ja sciagam ale tam sa 2 tabelki jedna nazywa sie DOWNLOAD a druga na dole UPLOAD! i nie wiem co tam na tej UPLOAD sie dzieje!
A tak wogule to ja chce cos w kazzie udostepnic i wiemze chyba do jakiegos foleru mam to wrzsucic tylko ze nie wiem do jakiego! :wink:

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 13 Sie, 2003 12:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

UPLOAD to jest pobieranie od ciebie ale jak chcesz coś udostępnić żeby można było pobierać to musi to chyba być w My Shared Folder
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 13 Sie, 2003 12:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie korzystam już z kazy bo przez to miałam same problemy. Miałam wirusa i komp sfiksował, pracował wolno i wogóle... Confused

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kisiel

PostWysłany: Nie 30 Lis, 2003 23:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sciagnij sobie spolszczenie i juz:P

Odpowiedz do tematu