Jakby kazdy zajął sie sobą ... a nie patrzył na rece drugiego swiat by sie poprawił ...
A tak ... huh = =")
bzdura! Wtedy oszuści i złodzieje robili by już czystą samowolkę - kradli ile się da - koniecznym jest, aby ktoś tego do diabła pilnował
Przeprqszam bardzo ...
Mi chodzilo o to ze ludzie na sile chca popraiwać swiat ... nie wsyztcy wprawdzie ale wiele osob tak ma
I poprawiaja ten swiat tzn probują ... zaczynajac od innych ... a sami pozostaja zli ... falszywi etc etc
Przeprqszam bardzo ...
Mi chodzilo o to ze ludzie na sile chca popraiwać swiat ... nie wsyztcy wprawdzie ale wiele osob tak ma
I poprawiaja ten swiat tzn probują ... zaczynajac od innych ... a sami pozostaja zli ... falszywi etc etc
to całkowicie zmienia sens Twojej wypowiedzi - w porównaniu do wcześniejszej
Przeprqszam bardzo ...
to całkowicie zmienia sens Twojej wypowiedzi - w porównaniu do wcześniejszej
czy ja wiem ... zalezy jak ktos na to patrzy
DLa mnie to co napisałam wyzej jest tym smaym co napisalam pozniej