Uf....myślałam że będzie droższy.......wiecie może czy ten krem jest zwykle w każdej aptece, jak tylko zdobęde kase (nie chce mówić mamie) to lece do apteki......A i jeszcze jeśli to ma jakieś znaczenie to moje rozstępy są różowe, a i chciałabym spytać o efekty, ile czasu trwa aby było widac jakieś efekty, no i w jakim stopniu moje rozstępy znikną?...a tak w ogóle to wielkie dzięki za wszystko.....
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 21:27
otwarta apteka.. zapewne jakas nocna bedzie otwarta..
pamietam jak w calej legnicy w wielkanoc byla otwarta 1.. 40 min staralam w kolejce.. wrrr
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 07:24
Stokrotka napisał/a:
blackLady napisał/a:
Stokrotka napisał/a:
blackLady napisał/a:
To jutro biegne do apteki A ile to kosztuje tak mniej-więcej?
Tak mniej więcej to niepamiętam ale coś około 10 zł ale pewna nie jestem =/
EDIT: a gdzie 3 maja o godzinie 20.00 znajdziesz otwarta aptekę ?
Przecież napisałam JUTRO, czyli 4 maja
Źle się doczytałam
Czytanie ze zrozumieniem ja też mam z tym problemy
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 07:50
Stokrotka napisał/a:
EDIT: a gdzie 3 maja o godzinie 20.00 znajdziesz otwarta aptekę ?
Znalazła by się jakaś. U mnie w mieście była jedna otwarta całą dobę, bo jakaś jedna powinna być otwarta.
Ale co do tematu, to owa maść jest fantastyczna. Mi wcześniej (gdy jeszcze o niej nie słyszałam) pomogły kremy anty-cellulitowe.
Ja myślę że powinnaś tam sobie smarować normalnym balsamem na rozstępy czy na yłku czy na biuście bez różnicyjedno jest ciało ... ale to już zalezy od ciebie - chyba ze jest jakis specjalny do biustu ( to co innego) weź lepiej popytaj sie farmaceutki jak będziesz w aptece 3maj sie
hey to znowu mój problem......Czytam właśnie gazetke dla dziewczyn no i wyczytalam że oni na rozstępy polecają krem-żel z kolastyny na rozstępy(17zł). Czy któraś z was wyprubowała go już??? Czy działa skuteczniej od cepanu?