Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 22:20 Pytanie do chłopaków
Pytanie do chłopaków :
Jakie wolicie dziewczyny? Chude czy okrągłe? Odpowiedź uzasadnić. :}
_________________ Mój fan
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 07:01
Taki temat już był. Przeczytaj go w całości uważnie, a powinnaś wtedy znaleźć odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 15:57
lol co znacyz chude czy okrągłe?
takie że sie toczą i takie że można otoczyć?
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 16:01
Tsej napisał/a:
Ja sądzę, iż takie, które należą do grupy puszystych, ale Twoja teza też jest ciekawa, trzeba poczekać na autorke, powinna to umiec wyjaśnić.
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:25
Kinga napisał/a:
scv napisał/a:
Tsej napisał/a:
Ja sądzę, iż takie, które należą do grupy puszystych, ale Twoja teza też jest ciekawa, trzeba poczekać na autorke, powinna to umiec wyjaśnić.
Jestes pewien :p ?
O co Ci chodzi, to że mam dziś lekkie zaćmienie umysłu nie znaczy, że nie wiem co piszę, no chyba, że jest tam jakiś błąd, którego nie dostrzegłem.
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 19:42
Dlatego napisałem, że powinna, mogła przecież być nie w pełni świadoma i nie wiedziała co pisze, zawsze istnieje takie prawdopodobieństwo, również się ktoś mógł pod nią podszyć na przykład. Albo mogło jej sie zapomnieć.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 21:31
no wlasnie... sa zachude, odpowiednie (szczuple, zgrabne, albo okraglejsze) albo grube..
i wydaje mi sie ze lepiej jak dziewczyna ma te 3 kilo wiecej niz miala by byc jak patyk..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 22:43
Pewnie, że to nie jest ładne, jak się ma zwisający tłuszcz. Ale patyki też nie są pewnie za fajne. Chłopak musi mieć do czego się przytulić I żeby to było miękkie, a nie...
Pewnie, że to nie jest ładne, jak się ma zwisający tłuszcz. Ale patyki też nie są pewnie za fajne. Chłopak musi mieć do czego się przytulić I żeby to było miękkie, a nie...
...a nie kruchutkie patyczki. I musiałby uważać żeby jej nie uszkodzić. XD
_________________ Mój fan
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 23:10
he he okragła w biodrach to nie okrągła...a Angielka(typowy kształt brytyjek co mają ładną buźke...zwwykle są przegrube w biodrach)
kobieca sylwetka to wyobraź sobie nie jak grucha a jak gruszeczka z talią i biodrami równymi szerokością części ciała na wyskokości piersi
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 09:05
Tsej napisał/a:
he he okragła w biodrach to nie okrągła...a Angielka(typowy kształt brytyjek co mają ładną buźke...zwwykle są przegrube w biodrach)
kobieca sylwetka to wyobraź sobie nie jak grucha a jak gruszeczka z talią i biodrami równymi szerokością części ciała na wyskokości piersi