| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
dwóch chłopaków ...
Autor Wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 22:28   :(:(:(:(:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Załamałam się Sad wogóle czuję sie okropnie Sad wróciłam z pielgrzymki. Był tam jeden z chłopaków ... ten starszy ... troche do mnie zagadywał .... i tam wogóle ... ale jedna dziewczyna która mnie nie lubi nagadała mu głupot Sad on mnie teraz uważa za debilke Sad ja nie wiem co mam robić .... wyszłam na szmatę ... nie wiem czemu mnie to spotkało i za co ... płakałam dzisiaj ... jest mi źle .... straciłam nadzieje na fajnego chłopaka ale przede wszystkim straciłam koleżankę i zaufanie do niej .... napewno w najbliższym czasie nie znajdę żadnego chłopaka ... Sad pa Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Czw 05 Maj, 2005 10:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Był tam jeden z chłopaków ... ten starszy ... troche do mnie zagadywał .... i tam wogóle ... ale jedna dziewczyna która mnie nie lubi nagadała mu głupot
jak jej tak zwyczajnie uwierzył, a Ciebie nawet zna, to świadczy tylko o Jego głupocie (że uwierzył)
Cytat:
on mnie teraz uważa za debilke
a może sama sobie to wmawiasz?
Cytat:
nie wiem co mam robić .... wyszłam na szmatę ... nie wiem czemu mnie to spotkało i za co
a)porozmawiaj z nim
b)znowu sobie wmawiasz - a w którym momencie proszę ja Ciebie wyszłaś na szmatę?
c)niezbadane są wyroki Boskie
Cytat:
płakałam dzisiaj ... jest mi źle .... straciłam nadzieje na fajnego chłopaka ale przede wszystkim straciłam koleżankę i zaufanie do niej

a)płacz niczego nie rozwiąże
b)nadzieja matka głupich (joke) - a tak na serio to nie wiem dlaczego miałabyś stracić takową nadzieję - zwyczajnie z nim pogadaj i wyjaśnij to i owo - poza tym zostaje zawsze ten drugi right?
c)skoro taka była ta koleżanka - to niewielka strata

Cytat:
napewno w najbliższym czasie nie znajdę żadnego chłopaka
nigdy nie mów nigdy - bo takim wmawianiem sobie tylko szkodzisz samej sobie - najważniejsze jest to, abyś nie wpadała w histerie (co po przeczytaniu Twojego posta stwierdziłem)

Masaka.....

Numer Gadu-Gadu
8989120
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 12:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wyszłam na szmate dlatego, że ona mu powiedziała że ja chcę sobie z niego tylko jaja porobić a nie chodzić z nim na poważnie i że on mi sie wcale nie podoba i ŻE JA JUŻ NIBY MAM CHŁOPAKA! On pomyślał że ja jestem z innym a z niego naprawde chce sobie robić jakieś jaja ..... tak mu powiedziala moja "koleżanka". a poza tym nic sobie nie wmawiam ... tak jest i już Sad chłopaka sobie nie znajde ... nie chce mieć później nieprzyjemności .. Sad
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przesadzasz .. wytlumacz mu wsyztsko bedzie dobrze
Nie daj sie ... nie pozwol zeby jakas idiotka mowila o tobie bzdury
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i nie zapomnij potem odpowiednio rozliczyc sie z tamta.... cios w ryj i po niej ;] - zalatwisz ja na cacy, bo niedosc, ze zaboli to jeszcze jej zrobisz.. OCH NIE ... siniaka na twarzy ; ( [to takie smutne.. jak ona teraz sie bedize pokazywac przed chlopakami? Sad]

Numer Gadu-Gadu
8989120
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 06 Maj, 2005 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tenchion napisał/a:
no i nie zapomnij potem odpowiednio rozliczyc sie z tamta.... cios w ryj i po niej ;] - zalatwisz ja na cacy, bo niedosc, ze zaboli to jeszcze jej zrobisz.. OCH NIE ... siniaka na twarzy ; ( [to takie smutne.. jak ona teraz sie bedize pokazywac przed chlopakami? Sad]
hihi .... no nie wiem czy mam ją bić ... Twisted Evil już i tak mnie dzisiaj straszyła że dostane ... ale oczywiście nie od niej bo ona sie boi do mnie podejść .... nie chce mi się z nią nawet gadać bo to co ona robi jest żałosne ... jeszcze sie dziewczyna popłacze i po co jej to ... hehe :p ,a co do tego chłopaka to mój brat powiedział że z nim poagda bo to są kumple i może to jakoś odkręci ...a wtedy ta dziewczyna wyjdzie na kompletna idiotke ... dla mnie juz i tak jest idiotka i pokazała jaka jest pusta ... ale chyba ona bardzo chce zeby inni też zaczęli mieć o niej taką opinie ...
Powrót do góry
Amato_1991 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 20:20   i875io Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiesz ,powinnaś sama wiedzieć!!!! To tylko i wyłącznie twoje zdanie bo i tak ludzie z forum nie znają tych osób i nie powiedzą ci który jest lepszy.
To musisz sama wybrać. A tak wogule to poczekaj troche czasu a sama będziesz znakomicie wiedziała którego wybrać.

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu