Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 09:22
Kamila?
a który o?
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 15:43
Idda napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
kto to Marcin Bosak?
o.O : P Gra w "M jak miłość" Kamila ..buhehehe
OOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ^^
Czemu pozwoliłaś mu odjechać? :>
Co do Mateuszów... znam dwóch, jeden to mój kochanek :* (haha jest ode mnie o rok młodszy... i o głowe mniejszy ) a drugi kolega z którym mam schizy :>
ale skad do licha wiesz ze on cie nienawidzi???ja ci radze tak: jezeli jesteś niesmiałą itp. to szrób wsród chłopaków ankiete "co sądzisz o mnie" lub o kilku tam jakiś\chś osobach(w tym ty).i mozesz sie dowiedzieć czy cie lubi itp.^^
ee....zadzwoniłam do niego...nie lubi mnie,bo jestem walnięta...to znaczy...a...mniejsza,wszystko mi wisi...zawsze czułam się niedoceniona i niekochana,a teraz odczuwam to jeszcze bardziej...
kur*wa...nie mogę przestać...dzisiaj na wf'ie się poryczałam tylko dlatego,że on się patrzył,a ja nie mogłam przebić piłki przez siatkę... :/ może ktoś ma receptę na odkochanie się,jesli kogoś widzi się codziennie po 4,5 godzin na każdej lekcji i przerwie? Ja już nie mogę! Dzisiaj omijałam go wielkim łukiem i jak tylko stał bliżej,to się odsuwałam...nie wiem,czemu...a wcale nie chciałam,ale ja już taka jestem... "dumna"... :/ pomóżcie...
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD