A może powinnaś pogadać ze swoimi koleżankami i razem wymyślicie coś sensownego? Co dwie głowy to nie jedna... Trudno mi jest wypowiadać się na ten temat bo nie znam tej dziewczyny i nie wiem jakie są między
Wami relacje... Ale jedno jest pewne - Ten chłopak 18-letni to podejrzany typek
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
kilka naszych koleznaek sie dowiedzialo o tym co moja koleznka robi i postanowily ze trzeba jej to z glowy wybic a tak a propos wykasujecie pozniej ten temat jak nie to ja swoje posty bo nie chcem zeby ona wiedziala ze o niej pisalam
a co sadzicie o roznicy wieku takiej jak 16 lat i 22
sadze ze no 13 latjka moglby zaczac od chlopakow ze swojego rocznika
a co sadzicie o mojej roznicy?????????
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 22:37
ja mialam szanse być w związu (ale na szczęście skończyło sie to fiaskiem) z 18-latkiem (sama mam 14) to u ciebie jest to różnica wieku 6 lat, no ale cóż mi się teraz podoba mr.21 letni, czyli 7 lat starszy (ah ten mój *pieprzony* umysł =/) no ale co sądzę o Twojej różnicy wieku... hmm... jeżeli nie idąc co do czego to takie cos mi nie przeszkadza...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..