Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 09:19 big problem!!!! alert!!! help me.....plizzzzz
czesc dopiero co sie zalogowalam szukalam w necie pomocy....sluchajcie wczoraj z moim chlopakiem ''kochalismy sie'' dlatego'' '' bo nie wsadzil mi tylko sie ocieralismy o nasze narzdy..wiem to glupie ale ja nie chce zajsc w ciaze. On wystrzelil i mial mokre majtki,po ym ja poszlam do doomu,przyszlam po2h i wsadzil mi palca w ... chile sie tak bawilismy CZY JEST MOZLIWE ZAJSCIE W CIAZE PRZEZ TO?? MOGL PRZECIAZ DOTKNAC NASIENIA I PRZENIESC DO SRODKA MOJEJ POCHWY!!!on mowil ze nie bo one musza wystrzelic pod cisnieniem bo inaczej nie dadza rady dostac sie bo komorki jajowej! BLAGAM O POMOC!!! ILE ZYJA PLEMNIKI?? ODPOWIEDZCIE
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 09:36
WIem ze trudno sie mowi o tych sprawach na forku ...
A ze pomogłam juz paru osobą ... z tego forka to zagadaj do mnie na gg ...
Numer masz w profilu
a pozatym ...
Plemniki na powierzchni ( mam tu na mysli inne miejsca niz pochwa ) zyja tylko pare minut :> bo najzwyczajniej wysychaja
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 11:52
Ja słyszałam, ze plemniki mogą żyć na powierzchni do 24 godzin, a wciele kobiety do 5 dni... no jakoś tak nam to mówili... po za tym "ciśnienie" nie jest aż tak potrzebne do zajścia w ciąże, moze ma jakieś znaczenie, ale bez niego też się da zajść...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:06
w pochwie zyja do 72 godz, na wolnosci pare min bo to nie jest srodowisko do ktorego sa przystosowane..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:09
Aneta65 napisał/a:
komórka jajowa żyje 24 godziny a plemniki do czterech dni-mamy teraz takie rzeczy na biologiiii
Jak widze nie popisałam się... ide nakopać facetowi z WDŻ jak zawsze coś namącił, ale i tak to jest kochany pan Sz... kochany, ale gdy nie ma połowy klasy
to ja juz nie wiem czy mam sie martwic czy nie...a jak bylam dzis na solarium to moze one zginely czy cos takiego....ale musze myslec ze nie jestem to nie bede:) co do plci to thx male przeoczenie z powodu zdenerwowania