Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 21:29 Co?
No właśnie
Co w sobie lubicie
W swoim wyglądzie?
Są jakieś specjalnie 'kawałki' Waszego ciała które lubicie najbardziej?
Co i dlaczego jeżeli takie cuś istnieje ^^
Potem wypowiem się ja
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 21:37
wlosy.. po 40 min prostowania, podkrecania koncowe, modelowania, lakierowania..
oczy.. ale duzych zrenic to az sie boje..
a reszta .. za duze piersi, za krotkie nogi, za tlusty brzuch, wielka [cenzura], okragla twarz.. bleeeeeeeeee
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 21:37
Ja w swoim wygladzie lubię:
-Włosy, teraz moze mają dziwny odcień, ale zmieniam na czerwony =]... a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają.
-Nos. Bo nie wyróżnia się niczym specjalnym, nos, jak nos i dlatego piękny
-Oczy kolor niby normalny, ale nikt go nie potrafi zdefiniować, po za tym w nocy robią się zielone... seryjnie no i dodam,z e są niby szaro niebieskie, zielononiebieskie, szare... tak określane, ale nigdy do końca... no i dodam, ze nie są małe, niby duże, ale jak dla mnie są normalne co do wielkości...
-Nogi (!?) dziewczyny z mojej klasy kiedyś mi zaczęły na WF wmawiać, że mam zgrabne, bo są takie... wymiarowe no ale ja tego nie podwarzam jak się im podobają to spox
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 06 Maj, 2005 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 21:38
Nic w sobie nie lubie.Bo i co tu lubic?
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 21:42
Wydaje mi się, że włosy dlatego, że są koloru blond i nie przycięte
hm.. ja tez lubie swoje oczy i wlosy.. nos raczej nie, ale usta lubie. i zeby, bo nigdy nie mialam z nimi wiekszych problemow XD" no i moglabym troche jeszcze podrosnac, wtedy bym byla hepi ;p [raczej nieosiagalne ;___;]. ale ogolem nie jest zle ;)
to tyraz ja
ja w sobie lubie jedynie swoje oczy
= ] i na tym sie konczy
a ze to temat co w sobie lubimy a nie nie lubimy to wiecej nie napisze <lol>
A moge napisac co mnie sie podoba w twoim wygladzie?
Bo tutaj mysle że mamy do czynienia z typowym kompleksem bardzo ładnej dziewczyny która uwaza że nie jest tak ładna.
Ale fakt faktem że w oczach coś masz
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 11:32
elfkaNenar napisał/a:
Ja w swoim wygladzie lubię:
-Włosy, (...) a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają.
ja tyysz ja tyysz tyle że chyba mam z deczka dłuższe tak trzy razy:]
Ja też lubię swoje włosy ^^ dużo osób mi mówi,ze mam ładne...nie wiem,czy szczerz = =' : P No,ale i tak je lubie..jeszcze parę osób mi mówiło,że mam "ładniutkie oczka" =.=' Nie,no...zmieniają się zależnie od pory roku i od tego,jak pada świało,ale zawsze dominuje zieleń xDDD i...coś jeszcze??oo...moje czoło xDDD nigdy tam nie mam syfów xDD w ogóle mam w miarę dobrą cerę
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:42
W swoim wyglądze lubie oczka, kolor włosów, no i chyba to wszystko...
No bo ciałko niezgrabne =/ Nos paskudny xD Nogi niby długie ale mi się nie podobają, ręcę.. za dużo żył sterczy dosłownie jakbym była narkomantką xD