| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
którego wybrać jak można b. lubić tak rózne
Autor Wiadomość
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 21:36   którego wybrać jak można b. lubić tak rózne Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam podobny problem do "dziewczyny w czerni"Smile również jest dwuch chlopaków ale oboje są w tym samym wieku (chodzą ze mną do szkoły) ale oni są obydwoje zupelnie rózni pierwszy jest - odpowiedzialny, obowiązkowy i mądry(niestety ze tego co szłyszałam nie chce narazie się z nikim wiązać) drugi zaś jest zabawny, zawsze potrafi poprawic mi humor i słodki( niestety slyszalam że ma na oku już pewną dziewczynę ale tylko tyle) obaj mnie lubią i to nawet bardzo i powiedzcie którego mam wybrać a może jeszcze się wstrzymać niech czas pokaże (ale niestety zostało mi malo czasu do końca roku szkolego- mieszkają w innych miejscowościach niż ja) a tez za długo nie moge czekac bo co będzie jak pierwszy utwierdzi sie w swojej mysli albo drugi zainteresue sie tą inną skoro ja się nie ruszam Sad co mam robic i czy to możliwe żeby podobalo mi sie tak samo mocno 2 tak róznych chłopakówQuestion co mam robic może ktoś z was dokonywał takiego wyboru Question pomocy błagam o szybka odpowiedź Exclamation
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9142528
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 21:40   

My Ci tu nie poradzimy kogo masz wybrać, idź za głosem serca. Pomyysl z którym spędzasz więcej czasu, z którym się lepiej dogadujesz, z którym byłoby Ci dobrze (bo pozory czasem mylą Wink )
Lepiej działaj szybko a dobrze =]
U mnie w towarzystwie też zaczęło sie wybieranie, bo to koniec roku, to dyska Razz
Powrót do góry
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na trójkącik chyba raczej się nie zdecyduję ale może powiedzcie kogo wy byście wybrały proszę Exclamation
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9142528
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 20:24   

Zrozum, my nie możemy za Ciebie wybierać...
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie musisz nikogo "wybierac" bo bardzo możliwe że tylko Cię lubią i nie jest to nic więcej. Jeżeli któryś załóżmy zaprosi Cię na randke to wtedy to oczywiste - nie będziesz umawiać sie z drugim chyba że nic z tego nie wyjdzie. Ty jako dziewczyna za dużo zrobić nie możesz, no chyba że dawać sygnały, co i tak nie jest pewne bo zawsze będą jakieś "ale".
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro jeden z nich nie chce się wiązać, zas drugi juz kogos na oku ma to hmm..Houston mamy problem ;] Ale jestes pewna, ze którys z nich chce sie z Tobą związac?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 13:57   

aż dziw bierze że dziewczyna zawsze zakochuje sie w chłopaku któremu sie podoba no co za zbieg okoliczności...
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 11 Maj, 2005 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
aż dziw bierze że dziewczyna zawsze zakochuje sie w chłopaku któremu sie podoba no co za zbieg okoliczności...

No dokladnie...
tak jak mówiła Akacja wcale nie musisz żadnego wybierać...To nie jest tak,że oni Cię bardzo lubią a Ty musisz koniecznie korzystac z okazji i któregoś wybrać Neutral .
Powrót do góry
maslanka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 09:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
kradziejka napisał/a:

No dokladnie...
tak jak mówiła Akacja wcale nie musisz żadnego wybierać...To nie jest tak,że oni Cię bardzo lubią a Ty musisz koniecznie korzystac z okazji i któregoś wybrać Neutral .

Zupełnie sie z tym zgadzam, a poza tym każdy chłopak jest inny i nie ma 2 takich samych więc często się zdarza, że podobaja Ci się dwaj inni... Pamiętaj o tym, że podobać a kochać to nie to samo... Zastanów się nad tym, może spotkasz kogoś lepszego dla Ciebie... Cool

Numer Gadu-Gadu
3015459
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... albo zacznij wysyłać im rózne sygnaly, że podobaja sie Tobie albo... pogadaj, tak po prostu. To chyba najlepsze rozwiazanie problemu. Po co sie czaic;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3245816
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 17:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

E... no to że się z kimś dogadujesz dobrze i że cię lubią nie znaczy że masz się z nimi wiązac. Skoro jeden nie chce związków a drugi ma na oku inną to nie lepiej zostać kumplami?, i nie rozumiem tego "wybrac" lol. Jak
masz wybierac kiedy zaden do ciebie nie zarywa... Rolling Eyes co ty chcesz wybierać dziewczyno?

Numer Gadu-Gadu
7399523
Odpowiedz do tematu