U mnie w klasie sa niektore dziewczyny ktore maja biust, a nie nosza ani topu ani stanika... nie wiem moze im mama nie pozwala? to durne chca miec jakies obwisle na przyszlosc. Jedna mi powiedziala ze sie wstydzi bo mama... glupota.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 22:13
Agnieszka napisał/a:
U mnie w klasie sa niektore dziewczyny ktore maja biust, a nie nosza ani topu ani stanika... nie wiem moze im mama nie pozwala? to durne chca miec jakies obwisle na przyszlosc. Jedna mi powiedziala ze sie wstydzi bo mama... glupota.
a - obmawiasz za plecami
b - wyzywasz
c - rozglaszasz plotki że im mama nie pozwala
ty chamie!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 22:30
To mnie matka zanim cokolwiek mi urosło wpakowywała w topy, ze tak to określę... ale pomyśl, ze moze koleżanki wolą mieć obwisłe, wolą być naturalne, albo staniki je drażnią, może nie mją majtek do kąpletu... ale tam raczej na pewno keidyś zaczną nosić... moze, a jak nie to będą oszczędzać
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 11:07
Cytat:
http://www.swistak.pl/aukcje/815850.html
Wolę nie myśleć, kto takie coś nosi.
Top czy stanik? Kwestia gustu. Osobiście miałam okazję nosić i jedno, i drugie - wolę staniki. Topy (takie zwykłe) zazwyczaj trochę "spłaszczają" biust... Nyo. Ale fakt faktem na wf są o wiele lepsze, niż stanik (zwłaszcza źle dobrany ). Proponuję spróbować i jedno, i drugie.