Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 16:40
ja se dzisiaj kupiłam top sportowy
no
a zawsze to nosze staniki
i tyle no
i sie stanikow nie czuje ni?
a top bardziej czuje niż stanik =P
a i pasuje na moj biust (a małyt o ton nie jest) i taki co nie spłaszcza kupiłam =D ha
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 16:43
panienka_wierzba napisał/a:
a top bardziej czuje niż stanik =P
a nie prawda bo to tak samo, trzeba sie przyzwyczaić
Ale fakt faktem że top bardziej obciera pachy...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 16:47
ja stanik nosze od kilku lat
top mam chyba drugi raz w żcyiu na sobie
po prostu bardziej go czuje bo on ma taką gumke pod biustem
i tyle = )
ale fajnie cycuszki trzyma ^^ hyhhyh
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
a ja sie do topu nie moge przyzwyczaic
za dlugo chodze w zwyklych stanikach, poza tym stanik optycznie powieksza :]
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 17:23
Tz. że ja mam chyba szczęście bo mam top prawie od początku przygód ze stanikami i topami
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 17:42
A dla mnie to jeden kit czy mam top czy stanik Tzn. zazwyczaj na codzień,czy na jakąś akademie mam stanik, a na wf, wycieczki,narty itp wole top.Tak z przyzwyczajenia
nie wiem z jakiej firmy i nie wiem ile kosztawał dokładnie mnie nie było jak mi kupowała ale przypuszczam że coś takieg bo widziałam za taką cene topu mama powiedziała że mi nie powie. bo to prezent ale jest spoko majtki są fajne takie jakby spodenkiz jakimś czarnym bochomazem i top
no to przepraszam nie do malych biusow, ale do tych malych, jedrnych i nie obwislych bo taki top nie utrzyma tak dobrze biustu i nie nadaje mu takiego ksztaltu..
Ja tam noszę same staniki, kiedyś kupiłam top, ale raz nałożyłam i nie chciałamwięcej =) Jakoś ich nie łykam, nie czuję sie wygodnie.
Pozdro!
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 22:01
Maria 12 napisał/a:
nie wiem z jakiej firmy i nie wiem ile kosztawał dokładnie mnie nie było jak mi kupowała ale przypuszczam że coś takieg bo widziałam za taką cene topu mama powiedziała że mi nie powie. bo to prezent ale jest spoko majtki są fajne takie jakby spodenkiz jakimś czarnym bochomazem i top
To tyle kosztował top.
W Atlanticu itd. kupuje się osobno to, osobno to, tylko się komplety "zbiera" (chociaż czasem są promocje z tym i tym...).