| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
mieszane uczucia
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:15   mieszane uczucia

Hej, chodzi o t, ze ciagle sie zakochuje... nomosze nie ciagle ale np. jakis chlopakmi sie podoba i potem nastepny.. mam jakies mieszane uczucia. Postanowilam ze dam sobie z tym spokoj ale to jest jakies silne...
Przejdź na dół
Aneta65 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

he...jeśli "zakochujesz się" bardzo szybko i równie szybko odkochujesz to znaczy że jeszcze prawdziwej miłości nie znalazłaś tylko po prostu często się zauroczasz....jeśli masz do siebie przez to wyżuty sumienia to przestań je mieć bo ja też tak mam ale przynajmniej inaczej niż moja kumpela nie rozgaduje tego całemu światu, zwyklo zachowuje to wyłacznie dla siebie.....jeśli nie chcesz żeby znajomi cie brali za osobe która zmienia chłopaków jak rękawiczki to jeśli rzucasz chłopaka z powodu tego że "kochasz" innego to nikomu tego nie mów. zrób sobie z objektu uczuć taka małą tajemnice, no chyba że on tez jest tobą zainteresowany.....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no w tym wieku tak duzo dziewczyn ma, nieprzejmuj sie.. przyjdzie jescze czas na prawdziwa powazna milosc.. a narazie jezeli ci sie naprawde podobaja to nie powstrzymuj sie.. po co ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:50   

Miłość to to nie jest lecz zauroczenie.. zauroczenie można przeżyć od pierwszego wejrzenia (bo w miłość od pierwszego wejrzenia nie wierze jak sie kogoś nie zna...). U nastolatek (kurde czemu zawsze te nastolatki Razz) to jest bardzo częste, hormony działają xD ja na szczęście już takie coś przeszłam, trwało to około pół roku i ciągle ktoś nowy mi sie podobał Wink Na prawdziwą miłośc trzeba naprawdę cierpliwości...
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest tzw. szczeniacka milosc Wink Myślisz, że się zakochałaś po uszy, a tak naprawdę nie wiesz co to prawdziwe uczucie ^^ Poprostu się zauroczasz Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Maj, 2005 16:49   

Mam ten sam problem Embarassed Przez tydzień jestem ''zakochana'' w panu X,potem przez miesiąc w Y,a jeszcze później Z... Ahhh te hormony......
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 10:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dokladbnie tak, w tym wieku hormony panuja cialem i mozgiem Wink

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chyba kazdy tak ma
ja sie zauroczam zawsze w pierwszym ladniejszym chlopaku, jakiego gdzies spotkam na imprezie. Ostatnio w jednum dniu na jednej imprezie upodobalo mi sie dwoch hyhy Smile

Powrót do góry
Nikav Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 06:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeszcze 2-3 lata temu zmieniałem obiekt westchnień średnio raz na miesiąc-dwa. Taki przykład, reszta została napisana. Wink
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 08:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi takie coś już minelo, teraz tylko jeden mnie obchodzi =D
pozdro

H. Poświatowska
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niee noo :> Mi sie podobaja faceci rozni Razz ( nawet starsi o 20 lat = = <-- czy to sie leczy ? Confused )

Ale ... zakochanie ... jakas milosć czy zauroczenie :> to jednak rzadko Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Crimson Lady Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja jakos nigdy kochliwa nie bylam..
teraz tez rzadko sie zakochuje ;p ech, mi dogodzic.. XD"

Kinga - podobanie, podobaniem. podobac to sie kazdy moze, gorzej jak sie zabujasz w takim gosciu. zwykle tak bywa, jesli dziewczyna wychowuje sie bez ojca, a w twoim przypadku mozna powiedziec, ze tak wlasnie jest. tego sie chyba nie leczy.. ;)

Numer Gadu-Gadu
2778392
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam nigdy kochliwa nie byłam
ja cuś to ktoś mi się podoba ee porządnie, i długo
niezbyr często zdaża mi się obiekty westchnień zmieniać (choc czasami ze 2 czy 3 naraz sie zdazaja..)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 20:52   

No napewno nie mozna tego nazwac miłościa ale jednak takie zauroczenia jak napisalismy.... eeeeeeeeeh dam sobie z tym spokoj jak mi sie uda:D zreszta i tak sobie przyzeklam ze nie bede sie bawic teraz w chodzenie juz raz chodzilam i co? swinia taka z niego yla... szkoda gadac.
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam to samo Aga. Nie wiem czemu tak sie dzieje, moze poprostu szukamy swojej połówki i w tym czasie uważamy, ze to ta osoba.

Numer Gadu-Gadu
3107824
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu