Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 13:04
no czasami mam takie sytuacje..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 16:37
Ja of course też tak mam =]
Brechtam się z jakiś głupot =]
Na lekcji często z psiółą i kolegami którzy siedzą za nami, tak sie zalewamy że baba ,,Przestańcie Mam wezwać waszych rodziców ''
Ostatnio dosłownie niewytrzymałam śmiejąc się jak szły za mną dziewczyny po 20-stce i śpiewały na cały głos ,,Sznapi'' czy coś takiego i ciągle Sznapi Sznapi Sznapi Sznapi A później jedna gleba w kałuże zaliczyła xD
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 10:12
Pulkownik Nikt napisał/a:
A czy komus z was zdarza sie smiac np idac samemu ulica i nagle patrzac na cos wybuichnac smiechem?
No ba.
Ostatnio ide i idzie łysy pies - dosłownie leżałam na chodniku (kolega mnie podnosił haha ^^). Ale mu obciachu narobiłam. :} Wracam z psem ze spaceru, wchodzę po schodach, patrzę na niego i w ryk. Aż sąsiad wyszedł zobaczyć czy coś się nie stało.
Kiedyś idę z przyjaciółką ulicą i widzimy pannę... czarne włosy i siwe (!!!!!) odrosty. Szydera byłą przez 3 dni. Albo... jesteśmy w sklepie i kupujemy wodę mineralną. Ona wyciąga łapę po taką za 1.85 zł, podczas gdy obok są takie za 1.05 zł. Obok stoi taki śliczny pan. Po czym ja wypalam "Jezus Maria! Złoty osiemdziesiąt pięć?! Niech cię ręka boska broni!" Wygonili nas ze sklepu...
Ogólnie to ja ciągle się śmieję, a jak nie to mnie rozśmieszają, bo ta pusto bez mojego idiotycznego hahaha...
i ja też należe do 'grona głupawki'
ostatni z kolegą z ławki pzreksztaucamu reklmy, albo cytatami z reklamy
np co słychać?
niezdąże zaprowadzić maćka do szkoły.
ale ogólnie śmieje się kiedy sie da w szkole, w domu, na dworze, na treningach, wszedzie
albo przyponę sobie cuś śmiesznego i się zaczynam śmiać.
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 13:03
A ja dziś się zalewałam jak na plascie malowaliśmy farbami, kolo miał całą uwaloną farbą rękę i przejechał sobie po twarzy
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 14:07
Ja sie dzis zaczęłam na przystanku smiać = =
I takiej głupawki dostałam ... zaczelam cos do kumpeli sie wygłupiac " Patrz patrz patrz AutooOOooooOOobuuuusss ... jedzie ... " = =
A jakas babka sie ogląda ... i mowi " tak "
A ja <rotfl> prawie gdyby nie te kaluze = =
WOgole dzis pieknie było <rotfl>
ALbo w szkole do ktorej staram sie o przyjecie ... ludzie sie patrza na nas bo jakies nowe miesko przyszło i taki chłopak idzie ... ja mu " Sieeeemaaaasshhh "
Zrobil glupią minę ale pozniej podszedł i sie fajnie nawet gadało Hhah