Znaczy te piegi nie są najbrzydsze, ale moja koleżanka w klasie ma piegi i na przerwach się z niej śmieją "ej ruda!" i tak dalej... a ja się boję, że przez to nie będe mogła mić chłopaka .....
A na dodtek ja lubię być opalona ...
_________________ "Wiem, że nic nie wiem"
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:23
Piegi ładnie wygladaja, ale neie u kazdego. Ja np. nie mam piegow i nie chcialabym miec ale sa ludzie ktorym to dodaje urody naprawde:)
ALe wiesz mysle ze woda utleniona powinna pomoc, sprobuj... skoro ich nie lubisz.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:44
nasty_girl napisał/a:
Tsej jak widzisz dziewczyny dbaja o wyglad, i zrobia wszystko zeby byc piekna.. (nawet zrezygnuja z tak pysznego dania.. )
Nie lubie mizerii bleee więc wolę żeby wylądowała na mojej twarzy... a co do piegów to chętnie przyjmę, odkupię, lub ewentualnie zamienie się za pieprzyki na szyi... proszony szybki kontakt... piegów to mam z 5 na nosie malusio
Piegi ładnie wygladaja, ale neie u kazdego. Ja np. nie mam piegow i nie chcialabym miec ale sa ludzie ktorym to dodaje urody naprawde:)
ALe wiesz mysle ze woda utleniona powinna pomoc, sprobuj... skoro ich nie lubisz.
W tym problem że ja nie chce mieć białejtwarzy ...
Też mam piegi i nie jestem ruda. Na początku chciałam je wybielic specjalnym wybielaczem, ale doszłam do wniosku, ze dziwnie buym wyglądała bez piegów.
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi