Pierwsza miesiączka trwa zwykle do 8-miu dni. quote]
Ja tam nie wiem... Deg te twoje statystyki są jakieś dziwne Ja swoję pierwszą miesiączkę miałam 4 dni. Moja mama, babcia, ciocia, matka chrzestna, koleżanka... słowem wszystkie kobiety (i kobietki ) miały miesiączkę 4 dni, a Ty podajesz, że do 8. Jeszcze nie szłyszałam o kimś kto miałby miesiączkę (pierwszą) 8 dni
A ja właśnie mnialam 8 dni i to mama tak prawei zawsze to uciążliwe no cuż ale mnialam wiec nie opowiadaj Iśka ze tak nie jest jak dokładnie nie wiesz, bo tak jest!!!!!!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Wto 29 Lip, 2003 20:32
Okresb zwykle trwa od 3 do 8 dni. Jeśli naprawdę zależy Ci na tym aby się wykąpać użyj tamponu.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
ona Gość
Wysłany: Wto 29 Lip, 2003 22:22
leee no to ja mam jakąś dziwna ... mialam tak osiem dni ... przerwa jedno dniowa i etraz znowu troche mialam i znowu tak jakbym nie miala ... ale na szczescie koloni mi miesiaczka nei popsula
Asia -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 11 Sie, 2003 14:23
a ja teraz ostatnio miałam miesiączkę ok. 2 tygodnie (ale nie pierwszą). czy coś jest ze mną nie tak??
a ja teraz ostatnio miałam miesiączkę ok. 2 tygodnie (ale nie pierwszą). czy coś jest ze mną nie tak??
Miesiączka nie powinna trwać aż tak długo.
Czy dopiero zaczynasz miesiączkować (wtedy to jeszcze jest do przyjęcia), czy miesiączkujesz już od dłuższego czasu / regularnie?