| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
"koleżanka"
Autor Wiadomość
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 09:40   "koleżanka" Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem. Kumplowałam sie z pewną dziewczyną.Lubiła ona robić głupie kawały, dokuczać. Ja wszystko potrafie znieść ale z umiarem. Teraz podam kilka sytuacji.
Gramy w piłke, biegne za piłką na środku betonowego boiska ona biegnie za mną nagle mnie popycha omało się nie wywaliłam na twarz. gdy zobaczyłam że teraz ona biegnie na trawie więc ja też ją delikatnie popchnełam ona na mnie wyskakuje i chce sie bić, ale ja ją na szczęście tak chwyciłam że nic nie mogła zrobić i był spokuj. Pewnego dnia zaczeła inaczej dokuczać mi moim kumpelom.Zaczeła nam chować piurniki, co lekcje nauczyciel przychodzi,a my szukamy piórników... Wkońcu raz wkurzone postanowiłyśmy doć jej nauczke, zaczełyśmy sobie podawać sobie jej piórnik (takie cośjak "głupi Jaś") gdy moja kumpela trzymała piórnik rzuciła sie na nią, przewruciła ją na krzesło i wywaliła na nią jeszcze jedno krzesło. Potem ja trzymam piórnik ona zaczyna mnie uderzać innym piórnikiem ale na szczęście inne dziewczyny jej go wyrwały.to ona zaczyna mnie gryść. Ugryzło mnie aż do krwi. Co o niej sądzicie ?? co mamy z nią "zrobić"??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 09:58   Re: "koleżanka" Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nika napisał/a:
Co o niej sądzicie ?? co mamy z nią "zrobić"??

Wysłać do psychiatryka... = =' Nie,no..ale czy ona na pewno jest do końca przy zdrowych zmysłach?? : P

Numer Gadu-Gadu
1868191
Crimson Lady Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 09:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej to ją uduście i zakopcie w piaskownicy. ;p
oj jak co robić? porozmawiajcie! wytlumaczcie kolezance dokladnie co wam sie nie podoba w jej zachowaniu. i juz. jesli to nie zadziala, po prostu jej unikajcie. w koncu nie wytrzyma i sama bedzie robic wszystko, zebyscie znow sie 'kumplowaly'.

Numer Gadu-Gadu
2778392
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 11:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Crimson Lady, choć... jak ta ' kumpela ' bedzie znowu wymyslac glupie kawaly aż w końcu którejś z was coś się stanie to ... ja na miejscu niki zwróciłabym się najpierw do wychowawcy i przedstawiła całą sytuację i spróbowała rozwiązać jakoś ten konflikt... Wink
Mhmm...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wymiękam to jakis demon nie człowiek Razz .
W mojej klasie by taka długo nie pobyła Twisted Evil .
Z tego co piszesz wynika że największym jej problemem jest chamstwo, więc trzeba to jej chamstwo z niej wyciągnąć Razz .
Zbierz kilka dziewczyn i pogadajcie z nią o jej zachowaniu, że jak tak dalej pujdzie to nikt nie będzie chciał się z nią zadawać.
Jak nie pomoże to idźcie z tym do wychowawczyni.
Może ma ona jakies problemy przez co się tak zachowuje.
Ale jesli nic na nią nie działa to możecie dać jej po szkołe mały wycisk z dziewczynami Twisted Evil .
To zawsze działa Razz .
I tak się tobie dziwie, gdyby mnie takie coś ugryzło to bym rozniósł ją po całej klasie Razz .

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 12:27   

Ja bym dała jej dużo nerwosolku, lub chociaż ziółek... a tak na serio to bym radziłą z nią pogadać, albo jak to nie pomoze to ją igorować, bo chyba nie ma innego wyjścia
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 12:56   

Taaa do psychiatryka...
Warto pogadać z tą dziewczyną i powiedzieć jej że wkurza was i jeżeli chce sie z wami (Tobą) dalej kumplować to musi przestać robić kawały.
Jeśli to nie pomoże jak już ktoś napisał warto skonsultować się w wychowawcą bądź pedagogiem szkolnym.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 13:48   

znudzi jej sie jak ją zaczniesz ignorowac albo pukaj sie w łeb jak bedzie próbowała ci dokuczyc i mow cos w stylu 'idź do innej piaskownicy' czyli 'zajmij sie czymś innym' albo 'jestes nudna' czy 'to juz na mnie nie dziala'
sama mam podobną sytuacje z takimi kolezankami..
raz są miłe i fajne a raz potrafią ci zdupić tydzien..

edit::::
jak ją zobaczysz to mów 'o ta wariatka idzie' ale nie głosno tylko półglosem do kolezanek albo czasem w nią pokaz palcem i smiej sie,najlepiej zeby ona to widziala ;]
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 14:14   

Gabra napisał/a:

edit::::
jak ją zobaczysz to mów 'o ta wariatka idzie' ale nie głosno tylko półglosem do kolezanek albo czasem w nią pokaz palcem i smiej sie,najlepiej zeby ona to widziala ;]

To jest jak dla mnie zbyt dziecinne posunięcie, ja odradzam
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 11:20   

Jak ci nie odpowiada to zmień sobie koleżankę, bo na siłę ludzi nie da się przystosować do naszych 'potrzeb' Razz A jak się ona nie zmieni to będziesz się znią tylko męczyć. Jeśli jest prawdziwą przyjaciółką to powinna to zauwazyc, i sie poprawic.
Pozdrówka Dominisiu Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu