Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 26 Cze, 2004 13:14
czy opalanie topless jest szkoliwe dla skóry, tylko w takim stopniu jak zwykłe opalanie jednak trzeba na początku używać kremów z mocniejszym filtrem niż normalnie ponieważ przez cały rok (albo nawet przez całe życie) zasłaniałyśmy te miesjca które w tym momencie będziemy opalać, czy to sukienką, spodniami, czy strojem kąpielowym. Czy opalałam sie kiedyś topless? nie,jakoś nie mam takiej potrzeby..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja uważam,że to jest naruszenie jakiś tam granic,poprostu bezwstydność.Nigdy się tak nie opalałam i nie mam zamiaru.Prawie wszystkie rosjanki opalają się topless(kiedy byłam w Turcij to było tam wiele ludzi tej narodowości)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 14 Lip, 2004 11:50
Jasne, spoko, bo możecie się ponapalać na nagie kobiety.
Wg mnie to też narudszanie granic... nie chciałabym, żeby wszyscy patrzyli na moje nagie piersi... to byłoby okropne ! A kobiety, które na plażach opalają się topless uważam za obrzydliwe
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 16 Lip, 2004 08:55
topless jest to opalanie się nago... bądź bez górnej częsci stroju kąpielowego.... bielizny... :/
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 16 Lip, 2004 11:00
Nie uwazam, zeby to bylo cos ohydnego, ale sama sie tak opalac nie zamierzam. Nie mozna jednak w ten sposb opalac sie zbyt dlugo, bo piersi sa bardzo delikatne. Trzeba tez stosowac specjalne kremy do opalania. A w np. Hiszpanii topless to norma i nikogo nie dziwi kobieta naga od pasa w gore na plazy.
Hm..piersi są delikatne więc nie można za długo leżeć na słońcu i oczywiście urzyeać kremów z filtrem...dla mnie topless jest normalne...jak ktoś chce sie tak opalac to niech sie opla..jego wola...ja się opalałam kiedyś topless na działce ale to za takim żywopłotem gdzie nikt mnie nie widział A na plaże w życu bym tak nie wyszła...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."