| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Topless
Autor Wiadomość
Dexia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 13:02   Topless Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy opalałyście się kiedyś topless?? Czy jest to szkodliwe dla skóry?? Jakich kremów do tego używacie??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 13:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy opalanie topless jest szkoliwe dla skóry, tylko w takim stopniu jak zwykłe opalanie jednak trzeba na początku używać kremów z mocniejszym filtrem niż normalnie ponieważ przez cały rok (albo nawet przez całe życie) zasłaniałyśmy te miesjca które w tym momencie będziemy opalać, czy to sukienką, spodniami, czy strojem kąpielowym. Czy opalałam sie kiedyś topless? nie,jakoś nie mam takiej potrzeby..

Numer Gadu-Gadu
2891618
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam,że to jest naruszenie jakiś tam granic,poprostu bezwstydność.Nigdy się tak nie opalałam i nie mam zamiaru.Prawie wszystkie rosjanki opalają się topless(kiedy byłam w Turcij to było tam wiele ludzi tej narodowości) Laughing

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 11:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeaa toples to jest to:)
Powrót do góry
angel of berlin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

toples jest spoko:) lubie patrzec na półnagie kobiety:)
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 14 Lip, 2004 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne, spoko, bo możecie się ponapalać na nagie kobiety.
Wg mnie to też narudszanie granic... nie chciałabym, żeby wszyscy patrzyli na moje nagie piersi... to byłoby okropne ! Confused A kobiety, które na plażach opalają się topless uważam za obrzydliwe Neutral
Powrót do góry
Justysia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 15 Lip, 2004 19:53   Hmm???... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co to jest Topless???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 15 Lip, 2004 20:01   Re: Hmm???... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Justysia napisał/a:
Co to jest Topless???

a ile ty masz lat że niewiesz co to jest topless??

Numer Gadu-Gadu
9297757
Justysia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 15 Lip, 2004 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 11 lat. Ale co to jest to topless???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 08:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

topless jest to opalanie się nago... bądź bez górnej częsci stroju kąpielowego.... bielizny... :/

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 11:00   

Nie uwazam, zeby to bylo cos ohydnego, ale sama sie tak opalac nie zamierzam. Nie mozna jednak w ten sposb opalac sie zbyt dlugo, bo piersi sa bardzo delikatne. Trzeba tez stosowac specjalne kremy do opalania. A w np. Hiszpanii topless to norma i nikogo nie dziwi kobieta naga od pasa w gore na plazy.
Powrót do góry
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 16:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Opalanie się topless jest normalne co dopiero opalanie dolnej czesci ciala

Numer Gadu-Gadu
4557715
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm..piersi są delikatne więc nie można za długo leżeć na słońcu i oczywiście urzyeać kremów z filtrem...dla mnie topless jest normalne...jak ktoś chce sie tak opalac to niech sie opla..jego wola...ja się opalałam kiedyś topless na działce ale to za takim żywopłotem gdzie nikt mnie nie widział Razz A na plaże w życu bym tak nie wyszła...

Numer Gadu-Gadu
730730
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie mam nic do tych co opalają sie topless... jak chcą to niech sie opalają ale ja nie mam zamiaru Razz

Ps.
Gościówa? dlaczego ty masz zamiast tych gwiazdek nad avatarem serduszka?? Rolling Eyes sory ze sie pytam ale te serduszka strasnzie mnie dręczom tym pytaniem Very Happy

Numer Gadu-Gadu
2419438
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

_grzeszczulka_ napisał/a:

Ps.
Gościówa? dlaczego ty masz zamiast tych gwiazdek nad avatarem serduszka?? Rolling Eyes sory ze sie pytam ale te serduszka strasnzie mnie dręczom tym pytaniem Very Happy

To jest ranga "dobra rada" Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu