Wiem ze juz byly takie tematy ale ja chcialabym uslyszec a raczej przeczytac od was odpowiedz. Czy dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ? Czy to ze z ktos ukrywa to z inna dziewczyna z jakiegos powodu jest dla was nmormalne ? Chodzi mi o ukrywanie przed znajomymi albo rodzicami
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Homoseksualista / homoseksualistka, to osoba, która współżyje lub po prostuodczuwa uczucia do osoby tej samej płci, natomiast bisteksualista / biseksualistka, to osoba, która odczuwa te sama uczucia lub jak również wczaśniej napisałam 'współżyje' z osobą tej samej płci oraz przeciwnej.
Temat trochę bezsensowny. Nie nadaje się do forum 'dojrzewanie'. Co chcesz powiedzieć przez te pytanie: 'Czy dla Was lesbijki przez neta (czyli poznały się na czacie) są prawdziwymi dziewczyniami?'.
Dziewczyna jak dziewczyna - poprostu jest dziewczyną. Co do lesbijstwa, nie ma co się krępować. Różnie to w życiu bywa...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:04
był kiedyś forum seks ale teraz go niema i sama tego nierozumiem.
Co do tematu : nierozumiem jak można mówić lub w ogóle myśleć że homoseksualiści są gorsi! Oczywście można sie zdumieć troche na wiodok dwóch osób trzymających się zaa ręke tej samej płci. A z tego co wiem aż 10 % populacji ludzkiej jest nimi. Więc zaakceptujmy ich. Dorosły człowiek ma prawo wiązazc się z kim chce. (oczywiście młody też ale już nie tak na stałe)
Lesbijki...geje itp. to też ludzie..należy ich szanowac tak jak innych..
pechowa_ona napisał/a:
dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ?
Nie wiem czy prawdziwymi dziewczynami...może zmieniły się w chłopaka?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:46
Ja nie mam nic przeciwko TAKIM ludziom. Wręcz uważam za nie na miejscu dyskryminacja ich, wyśmiewanie, chamskie odzywki itd. Każdy ma prawo do własnego zdania, upodobania... Tak samo do wyboru płci osoby, z którą chce spędzić reszte życia. To moje zdanie.
Jednak sama nie jestem ani homo, ani bi Ale toleruję i znam kilkoro takich ludzi
Tavion Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:54
A ja powiem szczerze - jestem biseksualna. I się tego nie wstydzę. Nic a nic.
Tavion - jedyna odważna osoba się przyznała, w dodatku się tego nie wstydzi. Owszem, nie należy tych ludzi traktować gorzej. To normalni ludzie z innymi gustami, upodobaniami. Mają prawo wyboru: ta sama płeć lub odmienna płeć. O jejq, jak ja lubię mieć prawo wyboru A w średniowieczu tak nie było
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Tavion Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:04
mycha, a czego miałabym się wstydzić. Nie muszę ukrywać, że podobają mi się i faceci i kobiety, chyba niczego dziwnego w tym nie ma, nie?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:25
Mnie kobiety nie pociągają, ale chciałabym być z wyglądu taka jak niektótre
A co do forum o seksie, to było jeszcze dość niedawno, ale Aga coś poknociła i nie oddałą nam go
To Ja, kiedy będzie "Seks" ?!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:29
Moje życie intymne się jeszcze nie rozwinęło na dobre, ale jak na razie pociągają mnie faceci... ale wzyciu wiele się smienia, coraz więcej społeczeństwa jest bisexualnego. Tavion się nie wstydziła przyznać i to pochwalam, bo nie ma się z czym chować. Dla mnie jest tą samą Tavionką, której kucyk uciekł z Ava.
Jedna obóbka sie przyznała... To ja tez sie przyznam... Jestem biseksualistka !!! Musialam to powiedziec... Poprostu chcialam sie dowiedziec co o tym sadzicie. A tak narazie to tylko 1 raz doszlo do takiego intymnego zetkniecia sie z dziewczyna z chlopakiem jeszcze nigdy ale wydaje mi sie ze dziewczynie jest to latwiej zaproponowac i latwiej o tym rozmawiac, chyba ze masz bardzo fajnego qmpla ktory nic nie wygada swoim znajomkom ale tacy zadko sie zdazaja... Ja akurat jestem zalamana bo synek w ktorym jestem zakochana chodzi z moja qmpela... Totalna zalamka...
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:21
Mi się podobają niektóre dziewczyny czy też kobiety. Ale nie chodzi o to, że nie wiem co bym z nimi chciała robić, tylko z wyglądu, że chciałabym być taka jak one i na tym koniec