| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
cały czas zakochani?
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 20:57   cały czas zakochani?

Moja koleżanka uwaza, ze w naszym wikeku czyli gimnazjalnym... nie ma okresu bez zakochania sie w kims. Myślę, ze się myli. Gdy ja próbowałam wytłumaczyc jej ze naprawde narazie w nikim nie jestem zabujana ona mnie wysmała i powiedziała zebym nie oszukiwała samej siebie... moze to miało zwiazek, ze niedawno zerwał ze mna chlopak, a ja po tym mowiłam, ze i tak go kocham...
Jak wy uwarzacie czy ona ma racje? Rolling Eyes
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ma racji Wink

Nie jest tak że cały czas jestesmy w kimś zakochani ... nawet oo zerwaniu potrzebujemy czasu zanim znajdzie sie kolejna osoba w której bedziemy mieć oparcie ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi się podoba taki jeden kolo ale niewiem czy sie w nim bujam, chyba tak a może nie Neutral a co do bujania się w "gimnazjum" to każdy ma swoje uczucia, ale mysle że większoćs dziewczyn wzdycha (jakie romantyczne określenie:P) do kogoś w tym wieku, ale non stop to raczej nie
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ciekawe tylko, kto 24h na dobe potrafi latac za jakims chlopakiem, a pozniej za innym, znow innym... itp. Przeciez tez trzeba odetchnac po innym chlopaku, zapomniec o nim. Czasem to trwa dlugo. A niektorym przeciez nikt nie musi sie podobac.

Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 22:39   

no i macie racjęSmile moze w koncu ją przekonam...
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 22:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie że nie ma racji .
Ja sama przechodział taki okres że nikt mi się nie podobał ... Odpoczywałm od chłopaków ... A teraz znów mi się ktos podoba ... Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 22:56   

a ja juz sama nie wiem:) tyle do wyboru hehe.... ale trzeba ich soba zainteresowac Rolling Eyes
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 23:03   

Dobry wieczór.
Śmieszne narzucanie swojego zdania i tyle, wedlug mnie. KoT uważa, że wrzucanie wszystkich nastolatków do jednego worka jest jedną z głupszych rzeczy, jaką można w życiu zrobić.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jak mozna byc caly czas w kim zakochanym:> kazdy w tym wieku przezywa jakies milostki ale przeciez nie non stop! czasem nawet wmawiamy sobie ze nic nie czujemy do danej osoby a jest zupelnie na odwrot:] sa tez przypadki odwrotne chyba ze nie potrafimy sie zakochac:] na przykladzie mojego dobrego qmpla:] byl z dziewczyna dosc dlugo i ona zerwala z nim dla jego najlepszego przyjaciela... no i minal juz prawie roq ma fajna dziewczyne mowi ze zalezy mu na niej ale poprostu boi sie jej zaufac i sie w niej zakochac...Sad nie wiem jak mu pomoc ... Sad

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:08   

Może chciała ci tylko specjalnie zrobić na złość ?! ale lepiej mieć fajnego partnera na 2 lata niż co chwile mieć kogoś innego, i experymentować z ludzkimi uczuciami
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 06:02   

Dzień dobry.
Słoneczko, to musi samo przyjść po niego. Nie pomożesz mu, bo po prostu nie masz takiej...ja wiem? Władzy czy mocy, by popchnąć go ku uczuciu. Czas pokaże. Może nie tak szybko, ale według mnie raczej powinien się przełamać, jak już dobrze pozna i przekona się do swojej dziewczyny. Chociaż wcale tak bardzo bym się nie zdziwił, gdyby to nie nastąpiło.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie,że nie ma racji. To,że ona się zakochała nie znaczy,że każdy tak ma. Niektórzy nie zakochują się jeszcze nawet w liceum,na studiach...Fakt,częto zdarza się takie "chodzenie" w podstawówce ale wiesz jak to jest...Że ze sobą chodzą a po zerwaniu wyzywają się od najgorszych Rolling Eyes Ale chyba nie o taką "miłość" jej chodziło Wink
Mróweczka Kwiat

sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a no zdarza sie takie chodzenie w podstawowce:] ja np sobie tego nie wyobrezam bo teraz obecnie jestem w dlugim zwiazq i sama sie sobie dziwie ale wzcesniej to wytrzymywalam tylko jakies 2 tyg:p hee a moja qzynka poznala swojego chlopaka jak miala 15 lat teraz ma juz 25 i sa szczesliwym malzenstwem...:O ja nie wiem ale ja zawsze myslalm ze taka dziecinna milosc (czy tam mlodziezowa jak wolicie) jest tylko takim zauroczeniem... a nie miloscia na cale zycie:O

justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem chyba o kim mówisz. Ona nie ma racjii. Nie maożna sie tak łatwo zakochiwać. Nie tak łatwo sie mówi: kocham. Może sie wydawać,z e kogoś bardzo lubimy, ze dobrze sie nam z nim przebywa, ale nie odrazu zakochać.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3107824
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm jak by to opisać. Jeli już kogoś pokocham (co zdaża się żadko) nawet jeśli się z tym kimś rozstane kocham nadal. Uczucie to blednie i słabnie ale ciągle istnieje i sprawia ból w pewnych sytuacjach mimo iż niepowinno.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu