| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Problemas
Autor Wiadomość
Louli Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 09:18   Problemas Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od bardzo dawna podobał mi sie jeden chłopak. On chodził do 3gimn. a ja do 6. Myślałam o nim 24godz. na dobę. Moja koleżanka później skądź go znała. I zapoznała mnie znim. Tylko że przez to ona go podrywała. Nie miałam okazji od tego zapoznania powiedzieć mu cześć. On jest teraz w 1liceum a ja w 1 gimnazjum. On nie mieszka w tej samej miejscowośći co ja. Ale mam jego tel.(stacjonarny) i adres (od jego siostry którą znałam i która ma 18 lat). Tylko ze teraz nie podoba mi sie nikt inny a o nim stale myśle. Nawet na pierwszej dyskotece co była u nas w gimn. był tylko że ja miałam takiego pecha że mnie nie było. Ale na następnych dyskotekach jakja byłam jego już nie było. Nie wiem co mam robić. Mój brat który chodzi do 3gimn. idzie teraz do nowej szkoły i tak sobie pomyślałam że może go tam spotkać. a oni sie tak troche znali. Nie wiem co mam robić . Czy zapomnieć o nim czy ........................(sami mi poradźcie) Neutral
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 09:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na siłe nie zapomnisz .. Skontaktuj się z nim..Lub nie wiem..ja sama tak mam , że ja nie mogę być ze starszymi..Np. ja 13 lat on 17 czy tam ile..Kolegować się ok..Ale chodzić nie..Mam jakąś obsesje i obrzydzenie .. cóż taka już ma natura..Cały czas myśle , że on by tylko se jaja robił albo tylko mu chodzi o to no wiecie Razz Nikt mnie nie zranił ani nic..ale już taka jestem..biggrin

Shaking Shaking Scratch Rabbit Salut
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 10:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez sie właśnie boje że on se bedzie jaja ze mnie robił bo jest starszy , ale znając go wydaj mi sie że nie ale sie boje zadzwonic . I tak dzięki za porade
Powrót do góry
natasha Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 14:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie mogla bym byc z gostkiem tyle ode mnie starszym ale mowie tak pewnie dla tego ze nigdy sie nie zbujalam w boju starszym ode mnie Love
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4168600
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 14:26   

ja bym radził zapomnieć
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez radze Ci zapomniec... W końcu on jest starszy od Ciebie o 4 lata... Niom ale jego telefonik i adresik zachowaj bo być może jak będziesz starsza wasze drogi się połaczą he he ... Laughing

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

On jest 3 lata starszy, a nie 4
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bzdura. Oczywiście, ze zagadaj! (na domowy raczej nie dzwoń, ale może ma GG, komórkę?)
Pogadaj z nim np na gg, wyślij meila.
3 lata różnycy, to akurat Wink Wiem z doświadczenia Razz
Tylko, że jak on jest w 1 LO, to może chciałby dojrzalszej dziewczyny? Może narazei będziecie się tylko kumplować, a potem coś między wami zaiskrzy? W każdym razie radzę utzymywać kontakt.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moim zdaniem jest to bez sensu. Niby 3 lata to niedużo,ale...Nie w takiej sytuacji...Ty jesteś w 1 gimnazjum, on w pierwszej liceum. Myślę,że tak jak mówiłaś on będzie sobie "szukał" starszej dziewczyny a na takie "gówniary" nie będzie zwracał uwagi...Choć nie wiem...Zagadać nie zaszkodzi,ale nie licz na nic więcej.
Mróweczka Kwiat

Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio nauczyłam się rzeczy, która bardzo ułatwiła mi życie- tzn. grania w otwarte karty. Mówie co myśle i co czuję, powiedziałam to pewnej osobie... kilka razy dobitnie. Wczoraj miałam (niestety smsową tylko) pogadankę na ten temat. On ma dziewczyne w tym momencie, jest 2 lata starszy.. i hm. On czuje coś do mnie ale jest z nią. Jeśli bym nie zadziałała nic by się nie działo.
A teraz? Zrywa z nią.
Trzeba grać w otwarte karty, bo inaczej nigdy nie dowiemy sie jak mogło być pięknie...
ZAWSZE ŻAŁUJĘ SIĘ TEGO CZEGO SIE NIE ZROBIŁO!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziekuje za porady ale jest jescze jeden problem, zakochał sie we mnie chłopak rok starszy, wydaje sie być fajny ostatnio napisał do mnie na gg, tylko że ja chce żeby on był tylko moim kolegą,jak on przechodzi koło mnie w szkole to nieczuje mocniejszego bicia serca ani nic w tym stylu, i dlatego zawsze jak jest dostępny to boje sie z nim gadać, bo ja wciąz myśle o tamtym z 1 liceum . czy mimo to pogadać z nim na gg
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie,że możesz pogadać na gg aczkolwiek nie dawaj mu żadnych wyraźnych znaków,jakoby Ci się podobał. Jeśli nic do niego nie czujesz-nic na siłę. Naprawdę,takie chodzenie nie ma sensu. Jeśli zapyta się Ciebie o chodzenie odmów, ale delikatnie,żeby nie zranić jego uczuć.
Mróweczka Kwiat

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio dowiedzialam sie od mojej qumpeli ze on apli i pije itd. staram sie onim nie myslec i wyrzucic go z glowy(to jest 100% pewna wiadomosc)zawsze tez podobal mi sie brat mojej kolezanki ktory jest 2 lata starszy odemnie i chodzi do 3 gimn, jest to tez kolega mojego brata , ale on nie chce mi pomuc, muwimy sobie tylko czesc jak ja jestem u kolezanki albo on u mojego brata, pozatymn nie moge powiedziec o tym kolezance bo ona jest taka ze jak jej sie jakis chlopak podoba to odrazu go podrywa itp. co mam zrobic
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Smile Spokojnie :> Tezeba byc spokojnym
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 14:51   

jestem Wink
bo
ptaszki pszczółki i kwiatki i słoneczko...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu