| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Jak chłopak poprosił was o chodzenie?

Masz chłopaka?
tak
33%
 33%  [ 26 ]
nie
66%
 66%  [ 52 ]
Głosowań: 78
Wszystkich Głosów: 78

Autor Wiadomość
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze z nim pogadac.. Ma gg? biggrin Ja to potrafie zmienic ludzi..mozna by powiedziec gosciowi cos...moze by sie zmienil.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 25 Maj, 2007 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
mozna by powiedziec gosciowi cos...moze by sie zmienil.

Tak jak niby się zmienia mój kolega, który co 2 miesiące mówi innej, że "teraz czuje, że to prawdziwa miłość na śmierć i jak z nim nie będzie chodzić to się zabije" Wink Ale jako kolega jest fajny ^^
Jak poprosił mnie chłopak o chodzenie? No cóż, w niezbyt wyszukany sposób (ten typ, którego nie pochwalacie: "ustawisz się ze mną"? ;P) ale nie skończyło się tak szybko jak te wszystkie przykłady "będziesz ze mną chodzić" się kończyły, bo będzie gdzieś już rok i nadal jest bardzo miło... ;>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 26 Maj, 2007 12:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie nie poprosił, wyszło w praniu.
Powrót do góry
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 26 Maj, 2007 14:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój były ( bo z nim zerwałam ) zapytał mnie przez gg czy będziemy razem Embarassed
Niestety potem wszystko się poknociło Confused
Może dla niektórych to dziwne, ale nawet jest mi teraz jakoś lepiej gdy nie mam chłopaka Rolling Eyes
Może po prostu za wcześnie??? Rolling Eyes

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 26 Maj, 2007 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak ja nienawidze gg w takich sytuacjach...

Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 26 Maj, 2007 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też nie. Jeśli komuś naprawdę zależy to zapyta się bardziej osobiście, a nie poprzez gg bądź sms-y. A już tym bardziej nienawidzę, kiedy ktoś się pyta poprzez kolegę. Takiej osobie po prostu nie zależy. Od razu bym dała kosza.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Maj, 2007 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja np. wyznaje swoje uczucia przez gg...albo jakos inaczej..list czy jakis dyskretny sesik. Bo na live to pewnie chlopak mnie wysmieje na oczach innych i ja sie bede jakac, spale buraka i w ogole...

A jeden chlopak chcial ze mna chodzic w 1-szej klasie i zawsze jak wracalismy do domu to "przypadkiem" bral mnie za reke i dalej gadal o rybkach akwariowych(nasz ulubiony temat od zerowki) a ja zeby mu odmowic wyrywalam ta reke. Najsmieszniejsze bylo to, ze nie zmienialismy tematu roznowy i gadalismy jakby nic sie nie dzialo biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 27 Maj, 2007 11:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ewamarchewa napisał/a:
Ja też nie. Jeśli komuś naprawdę zależy to zapyta się bardziej osobiście, a nie poprzez gg bądź sms-y. A już tym bardziej nienawidzę, kiedy ktoś się pyta poprzez kolegę. Takiej osobie po prostu nie zależy. Od razu bym dała kosza.

Prawda!!!
Niezbyt się ucieszylam gdy zapytał mnie przez gg, chociaż jestem bardzo wstydliwa przy chłopakach, ale lepiej bym się czuła gdyby zapytał mnie o to osobiście Rolling Eyes

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 27 Maj, 2007 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ewamarchewa napisał/a:
Jeśli komuś naprawdę zależy to zapyta się bardziej osobiście, a nie poprzez gg bądź sms-y.

moja koleżanka gadałš z chłopakiem przez sms bardzo długo, potem powiedzieli sobie że sie kochaj, a gdy się spotkali to natychmiast ze soba zerwali...

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Nie 27 Maj, 2007 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wlasnie, i takie sa uroki sms...ja ew. uzywam ich kiedy wwstydze sie cos powiedziec chlopakowi, ale jeszcze nigdy nie wyznalam swoich uczuc w ten sposob.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 27 Maj, 2007 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehehe ja mojego narzeczonego poznalam przez eski dzieki kolezance, potem dalej przez eski zaczelismy sobie slodzic a jak sie spotkalismy to w ciagu chyba dwoch godzin bylismy para chociaz od samego pierwszego spotkania caly czas sie tulilismy i trzymalismy za dlonie Smile

[ Dodano: Nie 27 Maj, 2007 16:03 ]
Potem wieczorem pisalismy ze soba jak zwykle i w pewnej chwili on odpowiadajac na jakiegos mojego eska napisal "przeciez wiem, ze jestes moja myszko" no i jakos do tej pory jestesmy razem Smile

Numer Gadu-Gadu
2551311
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 27 Maj, 2007 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oooo!!!
Prosze, prosze Very Happy
Miło usłyszeć, że chociaż jedna para jest razem Smile

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 28 Maj, 2007 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Magwill napisał/a:
Miło usłyszeć, że chociaż jedna para jest razem

Nie tylko jedna. Wydaje mi się, że kilka osób też pisało, że się nie rozstali, np nasty, ja... I chyba jeszcze parę użytkowników.

Numer Gadu-Gadu
4961269
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 29 Maj, 2007 08:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hłeh Smile Miło słyszeć takie historie... co do chodzenie dzięki esa itp to dla mnie głupota.
Ja nie mam chłopaka, nie miałam i raczej nie będę mieć jeszcze przez jakiś czas. Choć mam dobrego przyjaciela...O którym wiem, jakimi darzy mnie uczuciami...W sumie, gdy wychodzimy sami na dwór zachowujemy się jak para jakby na to patrzeć z dala...No,ale ja już sama nie wiem, co mam myśleć o swoich uczuciach...Które wcale nie są jeszcze mi do końca jasne Smile Pożyjemy zobaczymy jak to mój przyjaciel powiedział Wink
Każdemu życzę powodzenia w miłosnych rozterkach biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Wto 29 Maj, 2007 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakbym slyszala siebie... doslownie to samo!

Numer Gadu-Gadu
6482031
Strona 9 z 10 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Odpowiedz do tematu