ja tam mam same problemy z 3 chlopakami w klasie,(chyba 2 ma juz popedy) no ale mnie i mojha kolezanke, kopia bija itp...a jak cos sie powie nauczycielce, to my musimy dostawac opie***
W mojej klasie to juz naprawde przegiecie na lekcach chłopacy bawia sie zolnierzykami! A to juz 6 klasa...Albo dzis siedzialam z koleżankami na lawce na boisku to ja siedzialam po srodku i dziewczyny z mojej jedej i drugiej strny podały sobie rece i prubowały mnie zepchac To jak już leżałam głową w dół (a czterema literami na ławce ) i sie podnosiłam to poczulam ,że ktos mnie dotknął nizej niz po brzuchem (eee wiecie o co chodzi) a potem usłyszłam śmiech. Okazało sie,ze to niedorośnięcie chłopacy z mojej klasy i jeden z nich pomaloał mi ee kredą! To naprawde sa jakies bachory ! Nie ma dnia, w którym by nie udowodnili,ze są gówniarzami!
z tego jak czytam to jakies dziwne te wasze szkoly u mnie to nawet w 1 podstawowej sie zolniezykami nie bawilismy tylko ewentualnie kilka par dzwi wyrwalismy z zawiasow
z tego jak czytam to jakies dziwne te wasze szkoly u mnie to nawet w 1 podstawowej sie zolniezykami nie bawilismy tylko ewentualnie kilka par dzwi wyrwalismy z zawiasow
I tym chcesz zaimponować?
To już lepiej, gdybyś bawił się żołnierzykami.
Wysłany: Pią 17 Paź, 2003 16:39 ale oni tez nie sa swieci
W mojej klasie chlopacy traktuja NAS jak dzieciaki stale maja jakie aluzje do nas mysla ze jestesmy jak dzieci a to oni w wielu sprawach zachowuja sie bardzo dziecinnie . do pewnego momentu ja tez sie przejmowalam ale pozniej mi to zwisaloo teraz mam gdzie co oni o nas mysla :):):):D*)
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic