Na stronie http://www.gg3d.com dostępna jest aplikacja Power Project
specjalna wersja power dla wersji 6.0 po zainstalowaniu trzeba zrobić tak aby GG nie uruchamiało się wraz z systemem (mnie się nie udało musze wyłączać GG i dopiero uruchomić power) Power Project działa dość stabilnie jest w polskiej wersji językowej.
Ostatnio zmieniony przez BigBrad dnia Pon 24 Lis, 2003 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli chodzi o te statusy pod kontaktami to można to zmienić tak jak było wcześniej Ja to zmieniłam bo mnie to denerwowało z lekka.
Wchodzicie w ustawienia-gadu gadu-i na dole jest-opis statusu pod kontaktami-i albo to zaznaczacie zeby tak było albo tak jak dawniej
BigBrad aby wylaczyc gg 6.0 z autostaru musisz wejsc w start>uruchom(wpisujesz msconfig)>ok>autostart>i odznaczasz gg 6.0 a Power Prject zaznaczasz zeby sie zutostartu wlaczalo lub nie, moze troszki pomotalem jak nie czaisz to pisze chetnie jasniej wytlumacze
BigBrad aby wylaczyc gg 6.0 z autostaru musisz wejsc w start>uruchom(wpisujesz msconfig)>ok>autostart>i odznaczasz gg 6.0 a Power Prject zaznaczasz zeby sie zutostartu wlaczalo lub nie, moze troszki pomotalem jak nie czaisz to pisze chetnie jasniej wytlumacze
Dzięki jaśniej nie trzeba wszystko kumam
Z power projectem nie ma problemu bo on się sam uruchamia a za GG serdecznie dziękuję bo już mnie wkurzało zamykanie GG i otwiranie power THX
_________________ zakochalam sie w 2 chlopakach .. i co ja mam zrobic?
Hmm... tez tak mialem pomugl reinstal gg czyli sciagnij sobie nowa wersje gg i zainstaluj bez usowania poprzedniej. A co do otwierania sie pierw twojego gg czy cos to kazdy tak trzeba zrobic hasl wtedy automatycznie nie bedzie sie twoje wlaczalo czy tam inne dopiero po wpisaniu hasla.