Tak dokladnie. Piszesz nie na temat i w dodatku jakies swoje fantazje. Czy publicznie tez sie wypowiadasz o swoich skrytych pragnieniach?
Pamietaj ze to forum czytaja rozni ludzie i jednych mogles tym urazic badz zniesmaczyc. A takze czytaja to forum dzieci wiec uwazaj co piszesz.
Nie mam wiecej slow na ciebie bo szkoda mezczyc taki temat.
A co ma do tego moj wiek?
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Otwieracz Gość
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 19:03
Wiek tu nic nie ma:D Po prostu ot tak cię nazwałem.
Poza tym ja tu nie opisywałem żadnych swoich fantazji (które swoą drogą nie mają nic wspólnego z pejczami).
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 22:11
Wiek Pułkownika nie ma nic do rzeczy, bo jego wypowiedzi są na wysokim poziomie, o wiele wyższym od twoich.
Dzień dobry.
O masturbacji zostało już napisane, ja bym tylko dodał, że u mężczyzn takie wywoływanie orgazmu nazywa się Onanizmem. Jeszcze coś o kościole katolickim. Uważa on, że masturbacja jest samogwałtem, czyli gwałtem na samym sobie. I uważa masturbację za grzech ciężki, gdyż pochodzi on z nieopanowanego podniecenia seksualnego...I jest po prostu jego wyładowaniem. Wszystko jednak można zrobić, "potrzebę" można opanować, choć nie jest to takie proste (co pokazuje te 10%). Hm...To chyba tyle. Jeśli coś poplątałem to proszę wybaczyć, ale dość wcześnie jest.
Pozdrawiam
Tavion Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 11:05
Kościół katolicki uważa to za grzech. Moim zdaniem, nie powinno tak być
Jest to naturalna potrzeba, sposób na wyładowanie napięcia seksualnego.
Słyszałam kiedyś, że w Biblii była przypowieść o Onanie, który zamiast zapłodnić żonę,
upuścił nasienie.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2004 21:23
co do malviny : dokladnie to samo czuje. 10 osób pisze np to jest normalne lub to jest zupełnie normalne. I zamiast przeczytać to co napisali inni i ewentualnie dopowiedzieć lub negowac niektórzy ludzie piszą to samo. To jest cos jak trzeba umiec słuchać bo mówienie bez słuchania troche nie ma sensu. Ale prosze niech nikt nie czuje się tym zraniony. Jeśli tak sie stanie bardzo przepraszam-niechciałam.
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 13:53
Dziewczyny - zgadzam się z wami i mnie też to wkurza. Do tego poprostu rzuca mną, gdy sam10 wznawia tematy np. z początka września, sierpnia, lipca
Chłopaki, a ja się nie zgadzam, że dziewczyna zgadza się z dziewczynami. W związku z tym czy wy też nie zgadzacie się że one się zgadzają? Ewentualnie gdybyście się zgodzili że one też się zgadzają to ja i tak się nie zgadzam na ich szowinistyczną zgodę.
CZy ktos mugł by mi wyjaśnić co to jest masturbacja i czy odnosi sie do dziewczyn czy chłopaków?
Masturbacją nazywamy pobudzenie narządów płciowych, który prowadzi do przyjemności seksualnej.
Masturbacja musi być traktowana jako normalny etap w życiu seksualnym człowieka. 90% chłopców i 40% dziewcząt, wiedzionych instynktem seksualnym, ucieka się do niej między 12 i 16 rokiem życia. Jak wykazał Kinsey (naukowiec) w swoich statystykach, instynkt ten jest bardzo silny w tym okresie życia i osiąga swoje apogełum w wieku 15 lat. Nastolatek, oggraniczony przez zakazy naszego społeczeństwa, nie ma innego wyjścia dla zaspokojenia instynktu, ka posłużyć się własnym ciałem. Masturbuje się żeby zaradzić napięciu seksualnemu, które może objawiać się bólem jąder. Napięcie to bywa jeszcze wieksze u tych, którzy są niedoinformowani. Młodzi ludzie wykazują duża fantazję dążąc do samotnej przyjemnośc. Z codziennych spotkań osób realnych, z silnych wrażeń z przeczytanej książki czy obejrzanego filmu budują świat marzeń. U dziewczyny masturbacja ogranicza się najczęściej do marzeń, szczególnie w godzinach poprzedających sen, chociaż wiele z nich, prędzej czy później, odkrywa przyjemność w pobudzaniu łechtaczki. Obuy płciom masturbacja pozwala na rozładowanie instynktu seksualnego. Wdzisiejszych terapiach seksualnych masturbacja stanowi etap pozwalający nadrobić opóźnienia w życiu seksualnym.
_________________ dzieci - galeria twarzy dzieci.
aparaty cyfrowe - forum użytkowników aparatów cyfrowych.