Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 14:30
Cytat:
Masturbacja młodzieńcza, samopobudzanie okolic genitalnych w okresie dojrzewania, częste i charakterystyczne dla tego okresu rozwojowego; dotyczy ok. 90% populacji chłopców i ok. 40% dziewcząt.
Masturbacja odnosi się i do dziewczyn i do chłopaków.
Jest to sprawianie samemu sobie przyjemności, "łaskotanie" i dotykanie narządów płciowych, tak, żeby sprawiś sobie przyjemność.
Wedłóg kościoła katolickiego jest to grzech ciężki, z którego trzeba się spowiadać. Kościół katolicki masturbację nazywa samogwałtem (co wg mnie jest kompletnie bez sensu).
Fizycznie jest to normalna potrzeba.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 22:07
Masturbacja jest uważana za grzech ciężki(przez kościół katolicki). Jest to rozładowywanie swojego napięcia seksualnego, w którym nie dochodzi do zapłodnienia, gdyż masturbuje się tylko jedna osoba.
Nie wiem jak ty, ale ja nie lubię bić się biczem, pejczem ani czymkolwiek innym.
Tavion Gość
Wysłany: Pon 06 Wrz, 2004 21:42
Jazdy - jazdy konnej.
I nie siebie tylko konia (ihaha)
Takiego zwykłego konia co mieszka w stajni.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Wrz, 2004 22:05
Otwieracz czy ty jesteś taki dziwny, czy tylko mi się zdaje. Swoje fantazje erotyczne idź spełniaj gdzie indziej, a nie na forum.
A co do masturbacji to jest to temat bardzo często pruszany na forum, wystarczy tylko popatrzeć na kilka pozednich tematów.
Otwieracz Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 17:35
Gdzie ty tu widzisz jakieś moje fantazje erotyczne?
tina Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 18:48
no widzimy widzimy........... normalny czlek by tego nie napisal
Tavion Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 20:24
Otwieracz, ja piszę o jeździe konnej i biczach, a ty mi tu z pejczami wyskakujesz.
To już zaczyna być niesmaczne.
Otwieracz Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 20:59
Ja tam żadnych fantazji z pejczami nie mam, to ty zaczęłaś coś o waleniu biczem.
Otwieracz... Nie zaczynaj glupich dyskusji . Twoje posty beda kasowane ale te zostawie jako dowod twojej glupoty.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Tavion Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 21:09
Otwieracz, nie rozumiem cię.
Pisałam że walić można konia bieczm podczas jazdy. Zazwyczaj konia bije się biczem.
Ale była to aluzja do twojej wypowiedzi (coś o waleniu konia).
Po 1. nie mówi się walić konia - jeśli nie wiesz jak - patrz nazwa tematu.
Trochę kultury - to chyba wszystko czego wymaga się na tym forum. - To nie jest trudne :/