No niestety jeśli nie chcesz używać tamponów musisz znieść to uczucie "pieluchy". Ja raz myslałam,ze dostałam okres(tak to wyglądało) to założyłam podpaske an noc to myslałam,że nie usnę tak niewygodnie...Nigdy więcej! Ale na pewno da sie przyzwyczaić...Po jakiś 20 latach Nie no,żartuję
sorki mroweczka ale to jakies dziwne. najpierw piszesz ze masz okres a pozniej ze jeszcze nie masz.... to masz czy nie?? zdecyduj sie...
_________________ to ja powróciłam- kasia 14latek. marcin, wciąż Cię kocham i nigdy nie przestanę....
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2004 17:28
Kasiu ja NIGDY nie pisałam,że mam okres Może tak można było skojarzyć bo kiedyś chciałam pisać tak,żeby za wiele o sobie nie mówić(żeby nikt sie nie skapnął,czy mam czy nie mam) ale w końcu postanowiłam,ze skoro tak dużo Wam o sobie powiedziałam to co mi szkodzi. Nigdy nie pisałam,że mam okres, choć mogło tak z moich postów wynikać.
No niestety jeśli nie chcesz używać tamponów musisz znieść to uczucie "pieluchy". Ja raz myslałam,ze dostałam okres(tak to wyglądało) to założyłam podpaske an noc to myslałam,że nie usnę tak niewygodnie...Nigdy więcej! Ale na pewno da sie przyzwyczaić...Po jakiś 20 latach Nie no,żartuję
wlasnie zacytowlam to co powiedzialas. ten cytat pochodzi wlasnie z tego tematu!!! a tak dkladnie to napisalas to wczoraj!
_________________ to ja powróciłam- kasia 14latek. marcin, wciąż Cię kocham i nigdy nie przestanę....
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2004 15:22
kasiulka14latek napisał/a:
mroweczka napisał/a:
wlasnie zacytowlam to co powiedzialas. ten cytat pochodzi wlasnie z tego tematu!!! a tak dkladnie to napisalas to wczoraj!
No i?
Gabra BĘDĘ pisać polskie znaki bo tylko u Ciebie się ona nie pokazują, mi działą wszystko świetnie