| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dobra podpaska
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 17:48   Dobra podpaska

Ciągle czekam kiedy dostane pierwwszy okres. Crying or Very sad A jak juz bede go miec to jakie radzicie mi dziewczyny uywac podasek Mr. Green Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ?Jak kiedys se włożyłam alwaysa to cułam sie jak w pieluchach bo jest..jakas wielka,szeroka... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Jaka podpaska jest wg was najlepsza dla dziewczyn w moim wieq Embarassed ?Z goey dziex za odpowiedź Love Love Love Love Love Love Love
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem najlepsza podpaską jest tampon Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:07   yhg

Tampon?!Ale wiesz slyszalam o zagrozeniach w zwiazku z tamponami ale mi chodzi o podpaske bo uwazam ze jest bezpieczna a z tamponami wole nie ryzykowac ](*,)
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no nie wiem, z tamponem nie czujesz się jak w pieluszce i wogóle nie cuzjesz że masz okres, a jeżeli tampony byłyby niebezpieczne (są ale w minimalnym stopniu-prawie niezauważalnym) to wszystkie kobiety które ich używaja powinny łazić w strzęopkach nerwów że może im sies tać krzywda

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:13   hm

Hm ale ja dopiero jestem dziewczyn(k)ą....Smile
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm... ja tez jestem dziewczyn(k)ą mam dopeiro te swoje 14,5 roku (rocznikowo mam 14) wiek nie ma tu nic do rzeczy, tamponów możesz używać od pierwszej miesiączki!

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:24   :D

Aha no wiec wielkie dzieki oby wszystko było ok bo wszstko wskazywało na to ze to we wresniu ale wydzieliny sluzowej nie ma,cioty nie ma.Pozdro!
Powrót do góry
Vandit Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
Tampon?!Ale wiesz slyszalam o zagrozeniach w zwiazku z tamponami ale mi chodzi o podpaske bo uwazam ze jest bezpieczna a z tamponami wole nie ryzykowac ](*,)

Eh prymitywne podejscie do sprawy ...

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 19:12   

Kurde spec sie odezwał...co za podejście Laughing
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 20:21   

Jak się boisz na razie tamponów to ja polecam Bella zielone, bo sama ich używam od niemal początku, a na noc bella zielone na noc. Ale tampony tak jak mówi Panienka Wierzba też warto wypróbować. A po alwaysach moja koleżanka miała odparzenia Shocked więc coś w tym jest, ja osobiście ich nigdy nie miałam
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No niestety jeśli nie chcesz używać tamponów musisz znieść to uczucie "pieluchy". Ja raz myslałam,ze dostałam okres(tak to wyglądało) to założyłam podpaske an noc to myslałam,że nie usnę tak niewygodnie...Nigdy więcej! Ale na pewno da sie przyzwyczaić...Po jakiś 20 latach Mr. Green Nie no,żartuję Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o podpaski to dla mnie najlesze są Alwaysy... bella są jakieś takie malutkie... a ja niestety zawsze mam obfite okresy Sad
A tampony są zbawieniem... poprostu nie czuje się, że ma się okres Wink Ale nie używam ich non stop, tylko jak muszę... do szkoły też czasami noszę, np jak mam w-f.
Mróweczka: to wcale nie jest tak, że po 20 latach sie przyzwyczaisz do podpasek, hehe biggrin Ja się przyzwyczaiłam już podczas 2 miesiączki Wink Ale fakt: podczas pierwszej czułąm się w nich strasznie... cały czas bałam się, że ktoś zobaczy, że mam okres Wink Teraz jestem pewna, że nikt nie widzi, heh Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:25   

Ja też bardzo szybko przyzwyczailam się do uczucia pieluchy... nie jest takie straszne, teraz wogule nie czuję podpaski, chyba, ze ją w pośpiechu źle założe. Tak szczerze to sama nie miałam jeszcze tamponów, ale zamierzam założyć podczas następnego okresu, bo jak widze są tu zachwalane
Powrót do góry
tina
Gość
PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 09:59   

no ja nie nosze tez troche sie boje a po za tym sa drogie!!!!!!
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 11:47   

[quote="elfkaNenar"]Jak się boisz na razie tamponów to ja polecam Bella zielone, bo sama ich używam od niemal początku, a na noc bella zielone na noc. Ale tampony tak jak mówi Panienka Wierzba też warto wypróbować. A po alwaysach moja koleżanka miała odparzenia 8O więc coś w tym jest, ja osobiście ich nigdy nie miałam[/quote]

A ja używam podpaski bella, te w granatowym opakowaniu, bo tylko takie mama kupuje i mam odparzenia (z tego powodu właśnie boję się kolejnego okresu). Prubowałam już różnych podpasek, i najlepiej sie czułam w belli, alweys i ines z tą taką drobną siateczka (odparzenia były mniejsze). bo te bez jak są już mokre to się przyklejają, a te zawsze dają mi uczucie sochości i się nie przyklejają. I chciałabym wyprubować tamponów, ale mama mówi, że to w moim wieku (mam niedawno skończone 12 lat) nie jest takie potrzebne i że sobie z nimi nie poradzę. i że dopiero jak będę starsza, bo nawet teraz nie potrafię sobie przewidzieć itp. Napiszcie mi co zrobić, aby nie mieć odparzeń? Podmywam się dwa razy dziennie, podpaski 4 na dzień, na noc jedną dużą i już pisałąm jakie uzywam. I co jeszcze?
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu