za krotko zamrazalas. wez jakes zamrozone mieso i na 30 minut przloz do ucha, wtedy nerwy nie beda tak aktywne a jak dalej cie boli to strac te 20 zl i idz do kosmetyczki
ucho to nic ja mam takie niemadre koleżanki że hej! jedna jak jej zarosła w pępku dziurka to potem sobie sama przebiła(kolczykiem chyba) a jej koleżanka też sobie sama przebijała pepek igłą lekarską,a do przebijania uszu u mnie w klasie dziewczyny używają kolczyka"przebitki" lub agrafki
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 18 Paź, 2004 18:32
przebijasz szybko, tylko delikatnie przykBdasz do ucha i przebijasz raz dwa trzy ze to ujme, przebijasz na wylot, wyciagasz i wkladasz kolczyk i wszystko musisz zrobic b. szybko =) pozrawiam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja nierozumiem jak wy możecie się same przekłuwać?! I to igłą! Ja mam jush 4 dziurki w uszach i oczywiście byłam u kosmetyczki. Pare sekund i już. 25zł za 2 dziurki zapłaciam, a nic mnie to nie bolało. I nie miałam przekłuwane żadną igłą tylko pistoletem kosmetycznym, co odrazu kolczyk do ucha wbija. Według mnie też powinnaś iść do kosmetyczki i wydać już te pare złotych niż tracić tyle nerwów, czasu i mieć tyle bólu.