mroweczka - kto Ci powiedział, że nożyk się nie tępi? Oczywiście, że się tępi. Nic innegonie może się tępić jak nożyk, a dokładniej ostrze się to nazywa
Więc nie tylko ostrze się tepi, ale i pasek nawilżający się rozrywa.
mroweczka, goliłaś kiedyś nogi pare razy jednorazówką? Na pewno się kiedyś stępi (ła) i trzebabyło użyć nowej. A jak jednak nie rozpoznajesz różnicy, to weź nową maszynkę do golenia i porównaj sobie ze starą. Oczywiście jak nie golisz nóg, to nie sprawdzaj, nie zmuszam Cię do tego. Jeśli masz włosy pod pachami - sprawdź, bo i tak wypada je golić. Ja ich natomiast nie mam, a mam okres. Dziwne, co? ...i żebym ich nigdy nie miała
Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 05 Lis, 2004 18:39, w całości zmieniany 1 raz
<b>KleO:</b> a ja mam kilka włosków pod pachami i nie mam okresu. Ale mam "napięcie przedmiesiączkowe". I to jest coś Pewnie niedługo dostanę okres, więc wszystko się zgadza
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:38
Nom, jak już masz te objawy, to możesz się jej nawet spodziewać jutro, ale kto wie
Każdy dojrzewa w własnym rytmie. Mam okres, tylko nie mam włosów pod pachami. Powtarzam sie coś w tym temacie '...i żebym ich nigdy nie miała'
<b>KleO:</b> dlaczego nie chcesz mieć włosów pod pachami? Ja chcę mieć ich więcej, bo bardzo chcę zacząć je golić. Moim zdaniem to oznaka dorosłości Ostatnio zauważyłam, że coraz mniej dziewczyn dostaje okres po wyrośnięciu włosów. Cześciej dziewczyny miesiączkują bez włosów pod pachami. Czy ja jestem jakaś nienormalna??
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 23:04
Ale wiecie, jak golicie na wodę+mydło to można się częściej zaciąć Ja polecam na żele, bo się tworzy taka fajna pianka ( ) i jest fajne uczucie I potem już nie trzeba balsamu, ale ja i tak nakładam. O właśnie, pasowałoby nogi i pachy ogolić...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 08:15
A wiecie jakie fajne uczucie jest w ogóle nie mieć włosów pod pachami?
Nawet nie trzeba golić ...no bo po co, jak ich nie ma
Buheh
Mroweczka, KleO chodzi chyba) o to, że dla niej fajne uczucie jest nie mieć włosów pod pachami, bo jej jeszcze nie urosły. A golić nie ma co, jeśli ich w ogóle nie ma
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:30
Ok, mroweczka
A Ty mycha92, za to teraz nie zrozumiałaś. Wcześniej był jeszcze mój post do mroweczki o tępieniu, więc ona nie odpisała, bo widocznie nie zaglądała na ten temat lub nie miała czasu, a ja jeszcze inny post napisałam, co prowadziłyśmy ja, z Tobą, rozmowę