| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Dezodorant
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może na 2 miesiące a może na pół roku, zależy jak często używasz.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurczę sama nie wiem...Chba tak ok. 2 miesięcy.Ale to zależy czy używasz go często-czy rzadko! Trudne pytanie zadałaś Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Lut, 2005 19:30   

ajeczka11 napisał/a:
Kurczę sama nie wiem...Chba tak ok. 2 miesięcy.Ale to zależy czy używasz go często-czy rzadko! Trudne pytanie zadałaś Rolling Eyes

Nie trudne, tylko dziwne. Bo wątpię, aby ktoś notował kiedy kupił dezodorant, a kiedy mu się on skończył. Poza tym to zależy od ilości nakładania, częstotliwości używania, pojemności pudełka etc., etc. Wink
Powrót do góry
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 13:07   Re: Dezodorant Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze wole dezodorant normalny (niestety mam bardzo wrażliwą skórę i dlateo przed kupnem psikam troszkę na ręke, żeby sprawdzić czy jest z alkoholoem, jeśli jest zaczyna mi ten płyn parzyć jakbym miała siarkę ręce) dezodoranty wiesz te takie normalne sa moim zdaniem najlepsze. W kulce nie za bardzo a tak po drugie nie wiem po co ci ta informacja na ile ci starczy ?? Neutral Neutral to zależy wyłącznie od ciebie i tyle (sorki ale pytanie troszkę bez sensu) Neutral Neutral Ale jakby co to służę pomocą w innych sprawach Love

Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie używam antyperspirantów w kulce tylko w sztyfcie. Uważam, że sztyftowe s ą fajniejsze.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Agata1996 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2008 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi najbardziej pasują dezodoranty w kulce z Nivea bezzapachowe. Starcza mi na jakieś pół roku albo czasami na dłużej.

Numer Gadu-Gadu
a+p+o+co+wam?
Mateusz246 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIe wiem dokładnie oco ci chodzi
CHodzi ci o gałke pod pachy??
Jak tak to ja kupiłem za 13zł Adidasa w sztwycie NIE W PŁYNIE!! 70gram i juz mam rok i zostało mi pół oczywiscie uzywam go codziennie
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bo nim się smaruje pod pachami a nie ogląda etykietę ;p
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu