Kurczę sama nie wiem...Chba tak ok. 2 miesięcy.Ale to zależy czy używasz go często-czy rzadko! Trudne pytanie zadałaś
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 19:30
ajeczka11 napisał/a:
Kurczę sama nie wiem...Chba tak ok. 2 miesięcy.Ale to zależy czy używasz go często-czy rzadko! Trudne pytanie zadałaś
Nie trudne, tylko dziwne. Bo wątpię, aby ktoś notował kiedy kupił dezodorant, a kiedy mu się on skończył. Poza tym to zależy od ilości nakładania, częstotliwości używania, pojemności pudełka etc., etc.
Po pierwsze wole dezodorant normalny (niestety mam bardzo wrażliwą skórę i dlateo przed kupnem psikam troszkę na ręke, żeby sprawdzić czy jest z alkoholoem, jeśli jest zaczyna mi ten płyn parzyć jakbym miała siarkę ręce) dezodoranty wiesz te takie normalne sa moim zdaniem najlepsze. W kulce nie za bardzo a tak po drugie nie wiem po co ci ta informacja na ile ci starczy ?? to zależy wyłącznie od ciebie i tyle (sorki ale pytanie troszkę bez sensu) Ale jakby co to służę pomocą w innych sprawach
NIe wiem dokładnie oco ci chodzi
CHodzi ci o gałke pod pachy??
Jak tak to ja kupiłem za 13zł Adidasa w sztwycie NIE W PŁYNIE!! 70gram i juz mam rok i zostało mi pół oczywiscie uzywam go codziennie