Bo kupiłam sobie taki w kulce, ale mi średnio odpowiada (mamie nie mogę oddać bo nie używa takich), więc pytam.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 30 Sty, 2005 10:13
Hm... używam go niby często, ale nie codziennie, bo zazwyczaj co 2 dzień. Oczywiście jeśli mam WFy albo wiem, że będę biegać, skakać (tj. pocić się więcej niż normalne) to używam wtedy codziennie.
Na ile starcza? E... szczerze to nie wiem. Dosyć długo (używam Nivea w kulce ), ale ile dokładnie to nie pamiętam...
Niestety nie moge Ci odpowiedzieć bo nie używam dezodorantów w kulce no ale najlpiej zrobisz jak będziesz liczyła dni ile go uzywasz i kiedy ci sie skonczy to bedziesz widiała he he
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 30 Sty, 2005 14:45
Ja mam w sztyfcie 50 mln i szczerze mówiąc to troche znaiedbałam używanie go =]. Bo kupiłam go gdzies tak pół roku temu a nawet 1/5 nie zużyłam...Ale tak rpzypuszczalnie to w rok mi zejdzie(jakbym regularnie go używała) jak nie dłużej...
Mróweczka
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Nie 30 Sty, 2005 14:47
Trudno to określić. Zależy ile tego nawalasz na ciało. Ja żadko używam więc mi wystarcza na długo. Moje siorka używa codziennie to jej wystarcza na dwa do czterech tygodni. Nie wiem dokładnie, bo nie zaznaczam w kalendarzu daty kupna.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Ja ci nie stety nie powiem ponieważ nie używam dezodorantów w kulce =]
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 07:06
no to może ja się wypowiem, bo jestem znawcą dezydorantów. mnie starcza na ponad miesiąc a używam codziennie. tylko żeby dezydorant pomógł trzeba się najpierw umyć. dla niektórych to nie jest wcale takie oczywiste, więc przypominam
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
ja to tam nie wiem bo w kulce nie uzywam. zawsze uzywalam w spray'u ale ostatnio mama mi zafundowala w sztyfcie Lady Speed Stick jakis jablkowy no i spisuje sie calkiem niezle.. tylko jak dla mnie to troche drogi ale od czego ma sie rodzicow... pozdrawiam