Ogólnie podoba mi się mnóstwo dziewcząt gdyż Polki są naprawde urodziwe. Ale chodzi wam o ideał tak no to ja mam dwa.
1) Około 155/65 wzrostu, kruczoczarne proste włoski gdzięś tak po pas, piękne czarne oczy, karminowe usteczka, cera mleczna, pierś łabędzia i kibić wsysmukła. Cicha spokojna kochajaca, lubiąca sztukę i poezję a przedewszystkim INTELIGENTA.
2) Wyższa żywiołowa Z bują rudą kręconą czupryną, FIglarnymi zielonymi oczami, piegi ? czemu nie. Skora do tańca śmiechu i figli. Piwko czemu nie ? Tryskająca dowcipem i humorkiem, dziewczyna iskierka . Ale przede wszystkim Inteligentna
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
hmm no to tak:
1) Mozna z nia o wszystkich pogadac
2) Zawsze wyslucha
3) Doradzi lub odradzi cos
4) Szczera, powie nawet najgorsza prawde
5) Bezposrednia
6) Tolerancyjna
7) Nie traktujaca wszystkiego smiertelnie powaznie
No i musi miec w wygladzie i wogole w sobie to cos
Chłopaki patrzą przeważnie na wygląd i na ubiór moim zadaniem a co nieprawda chłopaki???????????? no i muszą oczeiwście być ładne i niewiem już sama...........heheehhe ale dla nich to tlyko wygląd sieliczy I TYLEEEEEEEEEEEE to jets 1 rzecz na kórą patrzą jk to chlopaki...........
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 21:11
Załamana14 - nie uogolniaj wszystkiego, nie wrzucaj ich do jednego wora. Jesli facet patrzy na wyglad, to jest nie warty zachodu. Oczywiscie kazdy patrzy na wyglad, ale mowie o czyms takim "o, ma o 1cm więcej w udach to odpada" nie patrzac na charakter. Bo smiem twierdzic, ze malo kto na osobe 'brzydka' zwraca uwage, nawet kobieta na faceta.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 21:14
Ja tem uważam że chłopcy tacy są. Bo niby dlaczego mam taką koleżanką z dużymi ,,balonami'' a ona wcale nie jest ładna, z charakteru też raczej nie jest za ,,dobra'' ^^ a wszysycy chłopacy oczywiście swoje ,, Będziesz ze mną chodzić'' Dołuje mnie to strasznie.
u mnie w szkole jest tak, ze najpierw lataja za tymi niby "super laskami z cycami", chodza z nimi 2 tyg, a pozniej zygaja na mysl, jak mogli chodzic z taka pusta laleczka hehe
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Chłopaki patrzą przeważnie na wygląd i na ubiór moim zadaniem a co nieprawda chłopaki???????????? no i muszą oczeiwście być ładne i niewiem już sama...........heheehhe ale dla nich to tlyko wygląd sieliczy I TYLEEEEEEEEEEEE to jets 1 rzecz na kórą patrzą jk to chlopaki...........
Bzdecisz ..... w wieku 14 lat faceci to w większości jeszcze dzieciaki i zacowuja się irracjonalnie..
Wygląd jest potrzebany tylko do pierwszego wrażenia aby zwrócić uwagę, potem liczysię już osobowośc i zachowanie...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
cóż... zacznę może od tego, ze panstow z pierwszej strony tego topicu chyba zapomnieli jak się pisze "charakter"
Hmm co do ideału... idealna dziewczyna to taka, która potrafi mówić, ale też i słuchać, bywa zabawna, ale potrafi zachować powagę w sytuacjach wymagających tego, jest inteligentna i w ładna - chociaż to ostatnie to tylko opakowanie - nie trwające wiecznie - dlatego ja bym się wyglądem nie kierował przy wyborze życiowej partnerki Chociaż.. to opakowanie jest całkiem mile widziane
No właśnie - jak już piszemy o wyglądzie - no to tutaj kilka wymogów, które są mile widziane, lecz nie obowiązkowe ;P:
-najlepiej brunetka lub szatynka - w sumie - wszystkie sa ladne
-wzrost nie jest taki ważny - byle niższa od /me ;P (taa... troche głupio z wyższą dziewczyną chodzić ;])
-Niebieskie lub Zielone oczy
-biust niezbyt duży - taki średni XD
-Szczupła
na koniec :* dla pewnej osóbki (wiesz, że to do Ciebie - pewna osóbko;])
JEsteś tak słodki zę brechta puszcze ....
Przykro mi milusie ale Ideałów Niema tak samo jak niema Absolutu . ktoś się może wydawać ideałem ale do czasu aż się go lepiej pozna, zresztą jak można kochać iedał ? nikt niemusiałby akceptować jego wad wiec i on by ich nieakceptował pożycie z takim stworem było by koszmarem.
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 11:53
Pan_Feanor napisał/a:
Przykro mi milusie ale Ideałów Niema tak samo jak niema Absolutu . ktoś się może wydawać ideałem ale do czasu aż się go lepiej pozna, zresztą jak można kochać iedał ? nikt niemusiałby akceptować jego wad wiec i on by ich nieakceptował pożycie z takim stworem było by koszmarem.
Od początlu do końca popieram przedmówce, albowiem trafił w sedno sprawy
Od początlu do końca popieram przedmówce, albowiem trafił w sedno sprawy
Jak zwykle (żekł skromnie i spowrotem schował się w swej skorupie)